PFB Vanish Roller - 60ml

  PFB VanishRoller - 60ml

  15.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  PFB Vanish Roller - 60ml

  De gel van PFB Vanish Roll-on voorkomt ingegroeide haartjes, scheerirritatie en rode (scheer)bultjes. PFB Vanish producten zijn zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt, en kunnen op het hele lichaam gebruikt worden (gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn, nek, borst en rug).   

  PFB Vanish is zacht voor de huid, maar krachtig genoeg om ingegroeide haartjes, bultjes en irritatie effectief te kunnen behandelen. Het heeft een "exfolierende werking" om dode huidcellen te verwijderen, kamperfoelie olie voor een verzachtende werking en glycerine om de huid te hydrateren. Binnen 24-48 uur is resultaat zichtbaar qua scheerirritatie, ingegroeide haartjes en rode bultjes.   

  Breng met de handige roller een dun laagje PFB Vanish aan op de onthaarde huid. Niet inwrijven of van de huid afspoelen. Voor het beste resultaat aanbrengen na het ontharen en vervolgens dagelijks in de ochtend en de avond, ook bij niet dagelijks scheren. Wanneer PFB Vanish is gedroogd kan bodylotion, gezichtscrème, eau de toilette e.d. gebruikt worden
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking