Warmtekussens

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

Optimale ontspanning en verzorging met een warmtekussen van wehkamp

Heb je regelmatig last van je nek, schouders of rug? Dan kun je een bezoekje brengen aan de fysiotherapeut of een massage nemen, maar je kunt ook een elektrisch warmtekussen kopen. Met dit hulpmiddel zijn vermoeide en pijnlijke spieren in de nek, schouders en rug binnen no time verleden tijd.

Wat is een warmtekussen?

Een verwarmd kussen is de perfecte manier om vermoeide en pijnlijke spieren te laten behandelen. Hoe dat werkt? Simpel: je legt dit kussen op de pijnlijke plek in je rug, schouders of nek, je zet het kussen aan en vervolgens komt er een aangename warmte vrij. Door de warmte van het kussen zetten de bloedvaten in je rug, schouders of nek uit. Hierdoor stroomt het bloed sneller door de bloedvaten heen. Op deze manier worden de afvalstoffen in je spieren sneller en beter afgevoerd. Het resultaat? Je spieren herstellen zich sneller en de pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zeker de volgende dag pluk je hier de vruchten van.

Wat zijn de voordelen?

Heb je regelmatig last van je rug, schouders en/of nek? Dan kan het zeker interessant zijn om een draadloos warmtekussen te kopen. Je profiteert nu van de volgende voordelen:

  • Je pijnlijke spieren herstellen sneller. Hierdoor verdwijnt het pijnlijke gevoel in je rug, schouders en/of nek als sneeuw voor de zon.
  • Je vermoeide spieren krijgen een boost. Hierdoor heb je, zeker een dag na het gebruik van het kussen, direct meer energie.
  • Heb je spierpijn? Met een verwarmd kussen ben je hier sneller vanaf.
  • De warmte van het kussen voelt weldadig aan. Het is niet alleen goed voor je spieren, maar geeft ook een ontspannen gevoel.

Wil je van deze voordelen profiteren? Bestel dan een warmtekussen voor je rug of een warmtekussen voor je nek bij wehkamp.

Een elektrisch warmtekussen of een kersenpitkussen?

Sommige mensen gebruiken een kussen van kersenpitten om hun spieren te laten ontspannen. Hoewel het gebruik van dit soort kussens zeker effect heeft, is het toch niet ideaal. Een kersenpitkussen koelt namelijk snel af. Dat betekent dat je het kussen regelmatig in de magnetron moet doen als je het voor langere tijd wilt gebruiken. Bij een warmtekussen voor je rug of een warmtekussen voor je nek heb je daar geen last van. Hier is continu een aanvoer van stroom en dus van warmte, ook als je het kussen uren wilt gebruiken.

Tip: vergelijk warmtekussens voor de perfecte match

Wil je een warmtekussen voor nek en schouder kopen? Vergelijk de producten in ons assortiment dan met elkaar. Zo vind je vanzelf het kussen dat het beste bij jou past. Dit kan een Inventum warmtekussen zijn, maar ook een Medisana warmtekussen. Goed om te weten: in ons assortiment vind je alleen producten van uitstekende kwaliteit.

Welk kussen je ook bestelt: wij zorgen ervoor dat je deze snel kunt gebruiken. Want vandaag besteld, betekent morgen al in huis. Dia betekent dat je jouw pijnlijke spieren morgen al kunt behandelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.