Voetenbaden

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Een voetenbad kopen doe je bij wehkamp

Een voetenbadje is een ultiem moment van ontspanning. Na een hele dag op je benen staan, achter je kinderen aan rennen, werken of een lange wandeling is een luxe voetenbad overheerlijk. Het is echt even een moment voor jezelf. Pak een boek of doe je ogen dicht en geniet!

Ontdek de voordelen van een voetenbad kopen

Onze voeten hebben heel wat te lijden. Ze leggen overdag aardig wat meters af weggestopt in dichte schoenen en sokken. Vanaf het voorjaar draag jij toch ook graag die leuke muiltjes? Na een voetenbad mogen jouw voeten weer gezien worden. Een voetenbad is niet alleen goed voor je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Het stimuleert je bloedsomloop.

Soorten voetenbaden bij wehkamp

Niets houdt je tegen om een emmer te vullen met water en te gaan zitten. Toch kan dat een stuk beter met een elektrisch voetenbad. Voetenbaden zijn speciaal voor jouw voeten ontwikkeld en kennen vaak nog extra functies. Wat denk je van een voetenbad met massagefunctie? Na zo’n voetbad massage kan je er weer helemaal tegenaan. Een voetenbad met massagefunctie heeft vaak bubbels die langs je voeten gaan en je huid masseren. Ook bestaat een voetbad massage uit een badje met speciale noppen op de bodem die je zolen masseren. Het Beurer voetenbad is zo’n badje. Bovendien is dit bad ook nog eens geschikt voor aromatherapie, gewoon met badzout van wehkamp. Na het bad scrub je je voeten met een speciale voetenscrub en smeer je ze in met een verzorgende crème.

Een voetenbad voor grote en kleine voeten

Wehkamp heeft een voetenbad voor iedereen, of je nu op grote of kleine voet leeft. Het is niet echt ontspannen voor je voeten als deze nauwelijks in een voetenbad passen en je tenen gekromd tegen de rand aan zitten. Het Medisana voetenbad is de ultieme voetenverwenner, ook voor grotere voeten tot maat 46. Het water van dit voetenbad stel je ook nog eens in op de voor jouw perfecte temperatuur. Bovendien koelt het water niet af. Je zou zo uren kunnen blijven zitten!

Koop jouw voetenbad goedkoop in de sale bij wehkamp

Ben jij altijd op zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen? In onze sale hebben wij alle koopjes overzichtelijk bij elkaar gezet. Hier vind je een elektrisch voetenbad tegen hoge kortingen. Gun jezelf zo’n elektrisch voetenbad en geniet!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.