Remington tondeuses

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Een stijlvolle coupe met de Remington tondeuse

Een goede uitstraling maakt dat je je zelfverzekerd voelt. Andersom werkt het net zo, wanneer je zelfverzekerd bent, komt dat je uitstraling ten goede. Met persoonlijke verzorging werk je aan die mooie uitstraling. Met de Remington tondeuse zorg je in ieder geval dat je haar goed zit. Voor een uitgebreid aanbod van de haar tondeuse van Remington ben je bij wehkamp aan het juiste adres.

Een Remington tondeuse draadloos of op netstroom

Je haren scheren is heel eenvoudig met een Remington professional tondeuse. Denk aan tondeuses met snijbladen van duurzaam titanium. Sommige modellen hebben losse opzetstukken waarmee je verschillende lengtes creëert. Andere modellen hebben een vast opzetstuk waarbij je met een knop op het apparaat eenvoudig de lengte aanpast. De gebruiksduur van de draadloze modellen loopt uiteen van 30 minuten tot 75 minuten. Dat is ruim voldoende om een of meerdere kapsels bij te werken. Werk je liever met een tondeuse op netstroom, dan is dat ook mogelijk. Een aantal modellen van de haar tondeuse van Remington worden geleverd met allerlei handige accessoires, zoals verdeelclips, kam, schaar en nekborstel. Zo wordt haar scheren nog makkelijker.

Een haar tondeuse van Remington kopen bij wehkamp

Een Remington professional tondeuse koop je snel en eenvoudig bij wehkamp. Ga er even voor zitten om alle tondeuses te vergelijken. Heb je weinig tijd of geen zin om uitgebreid te shoppen? Gebruik dan de zoekfilters op de site. Selecteer hier de gewenste kenmerken, zoals of je een draadloos model zoekt of een toestel die op netstroom werkt. Ook kun je eenvoudig filteren op gebruiksduur. Zo krijg je snel een overzicht van tondeuses die geheel aan je wensen voldoen. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.