Philips tondeuses

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Kiezen voor een hoogwaardige Philips tondeuse

Het merk Philips staat voor kwaliteit in handige elektrische gebruiksartikelen, lampen, designartikelen voor het huishouden en uitstekende apparaten voor de persoonlijke verzorging. De Philips haartondeuse is daar een goed voorbeeld van. Door te kiezen voor een fijne tondeuse die jarenlang meegaat, haal jij zelf de kapper in huis.

Natuurlijk kun je jouw nieuwe tondeuse van dit merk naar wens aanpassen met een nauwkeurig Philips tondeuse opzetstuk. Hiermee pas je de lengtes aan waarop jij het haar wilt knippen.

Innovatieve tondeuses

Philips blijft innoveren en biedt een brede collectie goede tondeuses in een ruime prijsklasse. Zo kun je in de collectie tondeuses van dit merk in onze webshop zelfs kiezen voor een slimme Philips haartondeuse die onthoudt welke instellingen je de vorige keer hebt gebruikt voor het shapen van jouw kapsel. Zo houd je jouw haar snel en makkelijk bij, zonder een afspraak bij de kapper.

De eigenschappen van de Philips tondeuse in draadloos model

Met een oplaadbare trimmer, bodygroomer of tondeuse kies je voor optimaal gebruiksgemak. Neem de trimmer mee op reis na het opladen of bewaar hem op het docking station in je badkamer. De extra scherpe zelfslijpende mesjes en het geheugen voor de instellingen voor jouw haar maken de HC9450 van Philips tot een luxe tondeuse in een handig model.

Slimme opties van de tondeuse

Met maar liefst vierhonderd lengtestanden van de tondeuse kun jij exact bepalen hoe je jouw haar wilt trimmen. De tondeuse kan daarnaast maar liefst drie lengtes onthouden voor ieder opzetstuk voor de Philips trimmer. Kies je voor de HC9450 Philips tondeuse in een draadloos model? Dan kies je voor ultiem gemak.

Een trimmer voor onder de douche

Natuurlijk is er ook een tondeuse van Philips in een waterproof model verkrijgbaar in onze uitgebreide webshop. Hierdoor kun je de tondeuse makkelijk gebruiken als bodygroomer, ook voordat je bijvoorbeeld gaat zwemmen of een bezoekje aan de zonnebank wilt brengen. Kies uit onze collectie scheerapparaten voor heren en dames en jij bent altijd klaar om te gaan, met de snelle en precieze trimmer of tondeuse van Philips in huis.

Profiteer van een Philips tondeuse in de aanbieding

Shop op de makkelijkste manier voor een nieuwe tondeuse, een scheerapparaat of een trimmer van Nederlands' bekende elektronicamerk Philips en koop met korting. In onze webshop zie je de actuele aanbieding voor de Philips verzorgingsartikelen. Jij bepaalt of je vooraf of achteraf betaalt voor jouw aankoop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.