BaByliss tondeuses

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Een verzorgde coupe met een Babyliss tondeuse

Ben jij trotse eigenaar van een ontembare haardos en wil je deze graag zelf in model brengen? Of houd je graag je korte coupe extra kort? Dan kun je dit met een klein beetje handigheid heel goed zelf scheren. Met een Babyliss tondeuse set pak je het aan als een professional. Zo houd jij je kapsel mooi verzorgd.

Diverse modellen geschikt voor ieder haartype

De Babyliss tondeuse set is in verschillende soorten verkrijgbaar, waardoor er voor ieder haartype wel een geschikt exemplaar verkrijgbaar is. Met een opzetstuk tondeuse van Babyliss kun je bijvoorbeeld eenvoudig opscheren en kapsels van verschillende lengtes creëren. De Babyliss draadloze tondeuse geeft je alle bewegingsvrijheid zonder steeds een stopcontact te moeten zoeken. Een goed voorbeeld van een opzetstuk tondeuse van Babyliss is de Precision Cut. Dit apparaat is draadloos te gebruiken en met opzetstuk tot dertien lengtes in te stellen. De batterij van de Babyliss draadloze tondeuse is zeer krachtig en biedt voldoende power om meer dan één kapsel te scheren.

Een Babyliss tondeuse kopen bij wehkamp

Dat Babyliss een grote naam is op het gebied van persoonlijke verzorging merk je wanneer je bijvoorbeeld ons aanbod tondeuses ziet. Of je nu specifiek op zoek bent naar een Babyliss draadloze tondeuse of Babyliss onderdelen voor een tondeuse; wehkamp heeft het allemaal. Bekijk het ruime aanbod op je gemak en vergelijk de tondeuses met elkaar. Weinig tijd of geen zin om uitgebreid te shoppen? Dat is geen enkel probleem. We hebben handige zoekfilters voor je klaargezet. Hier kun je kenmerken selecteren waar je tondeuse van Babyliss aan moet voldoen. Let er hierbij op of het model draadloos moet zijn en check ook de gebruikstijd. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.