Thermometers

Heb je het vermoeden dat je koorts hebt? Of ben je gewoon benieuwd naar je lichaamstemperatuur? Meet je temperatuur dan nauwkeurig met een thermometer. Naast gewone thermometers hebben we ook thermometers speciaal voor baby’s. Ook beschermhoesjes voor de thermometer vind je bij ons.

21 resultaten
nieuwste collectie

21 resultaten

Een thermometer mag niet ontbreken in je huishouden

Een thermometer is een item dat niet mag ontbreken in je huishouden. Zo check je snel en eenvoudig de temperatuur bij jezelf of je gezinsleden. Mocht iemand verhoging hebben, dan kun je direct actie ondernemen. In onze webshop vind je verschillende soorten thermometers en bijpassende hoesjes. Dankzij het hoesje bewaar je de thermometer veilig en hygiënisch. Een digitale thermometer is handig als je zeer nauwkeurig de temperatuur wilt aflezen. Een infrarood thermometer richt je op het voorhoofd of in het oor en geeft binnen no-time aan of iemand koorts heeft of niet.

Welke thermometer kies jij?

Naast dat je de keuze hebt uit digitale en infrarood thermometers is er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. Zo bestaat er een speciale baby thermometer die je veilig en comfortabel kunt gebruiken bij baby’s en kleine kinderen. Een thermometer voor het oor is niet altijd geschikt voor de allerkleinsten. Check in dit geval dus even de productomschrijving voordat je een bestelling plaatst. Een thermometer voor het voorhoofd is een praktische en snelle oplossing om de temperatuur te meten en kun je bijvoorbeeld ook gebruiken als je bezoek krijgt. Binnen een aantal seconden weet je of iemand koortsvrij is of niet.

Alarm bij koorts

Twijfel je bij hoeveel graden je koorts hebt? Kies dan voor een koorts thermometer die spontaan rood uitslaat of een alarm geeft als er verhoging wordt gemeten. Zo blijft er geen twijfel mogelijk over de uitslag. Bekende merken die kwalitatief goede thermometers in hun assortiment hebben, zijn onder andere Braun, Alecto, Dr. Original en Medisana. De thermometers van Dr. Original zijn compact en handig om mee te nemen. Ook als je op vakantie gaat, is het namelijk verstandig om een thermometer in je bagage te stoppen.

Direct een thermometer kopen

Wil je direct een thermometer kopen? Plaats je bestelling dan vandaag nog. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag. Zo kun je zo snel mogelijk beginnen met het meten van de temperatuur van jezelf en je huisgenoten. Is er koorts gemeten? Bestel in onze webshop dan meteen een aantal leuke boeken, dvd's of puzzels. Zo vermaak jij je wel vanuit huis. Mocht je vragen hebben over de thermometers of het plaatsen van een bestelling, neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag bij je aankoop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.