Waterpik tand- & mondverzorging

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Belang van tanden flossen

We horen onze tandarts en mondhygiënist er altijd over: flossen is ontzettend belangrijk. Natuurlijk worden je tanden aardig schoon door je tanden te poetsen, maar door te flossen, kom je op plekjes waar geen tandenborstel kan komen. Doordat je met flossen al deze extra tandplak en etensresten verwijdert, neemt de kans op ontstekingen en gaatjes flink af. Poetsen alleen is dus niet genoeg voor een goede mondhygiëne. Gelukkig kan je je tanden met een waterflosser schoonmaken voor een optimale verzorging. Vraag je je af wat een elektrische flosser precies is en wat je ermee kan? Lees dan snel verder voor meer uitleg over dit handige apparaat.

Wat is een elektrische waterflosser?

Dit handapparaat staat ook wel bekend als een monddouche en is bedoeld om je gebit extra te reinigen. Met dit mondverzorgingsapparaat spuit je een straaltje water tussen je tanden en op je tandvlees. Hiermee haal je voedselresten, bacteriën en tandplak weg. Het is aan te raden om een monddouche te combineren met regulier flossen, voor het beste resultaat. Over het algemeen vind je bij wehkamp drie soorten monddouches: de staande flosser, flossers met batterijen of draadloos. De staande flosser is het zwaarst en grootst van de drie. Dit apparaat zet je neer op de wastafel en moet op een stopcontact worden aangesloten. De watertank moet je bijvullen als deze leeg is. De flosser op batterijen of draadloos is een stuk compacter en draagbaarder. Het model heeft een beetje dezelfde vorm als een elektrische tandenborstel. Dit type is ideaal als je vaak reist en je flosser meeneemt. Daarentegen zijn zowel de variant op batterijen en de draadloze flosser een stuk minder krachtig dan staande flossers.

Wat zijn de voordelen van deze apparaten?

Waterflossers hebben veel voordelen voor het gebit. Allereerst verbetert het gebruik van zo’n apparaat de gezondheid van het tandvlees. Hierdoor loop je minder risico op ontstekingen, gevoeligheid en bloedend tandvlees. Daarnaast verwijdert het tandplak en overige bacteriën, waar je met een tandenborstel zeker niet bij kunt komen. Een waterflosser komt zelfs op plekjes waar je met een flosdraad niet bij kunt. Met water flossen is niet alleen prettig voor een fris mondgevoel, maar gaat ook een slechte adem tegen. Tevens gebruik je een waterflosser gemakkelijk voor overige tandheelkundige zaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het reinigen van beugels of bitjes? Ook als je een spalkje achter je tanden hebt, is een flosser op waterbasis echt een uitkomst. Tot slot is een elektrische waterflosser handig om allerlei implantaten mee te reinigen, zoals bruggen, facings en kronen.

Waarom de Waterpik?

Naast het feit dat de Waterpik een grondige flosser is, is het qua monddouches het meest geprezen merk. Van alle flosapparaten beschikt deze monddouche misschien wel over de meest innovatieve technische snufjes. Wist je dat ongeveer 90% van de dentale professionals het gebruik van een Waterpik ultra flosser of vergelijkbaar merkmodel aanraden? Dat is voor een groot deel te danken aan wetenschappelijk onderzoek waarmee de werking is aangetoond. Met andere woorden: de positieve resultaten zijn klinisch bewezen.

Een monddouche voordelig bestellen

Wil je zo’n monddouche graag zelf proberen? Bekijk dan snel ons complete aanbod op deze pagina en maak een keuze. Voor meer informatie kun je van elk item de specificaties en omschrijving doorlezen. Vergeet niet om een blik te werpen op de reviews. Zo zie je direct wat andere klanten van het product vinden. Wil je jouw Waterpik in de aanbieding aanschaffen? Bekijk dan regelmatig onze website, zo mis je niets. Wil je de flossers met de laagste prijs eerst zien? Sorteer het aanbod dan op laagste prijs. Plaats vandaag nog je bestelling, dan heb je jouw flosapparaat morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.