Remington stijltangen

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Remington stijltangen voor glanzende haren

Wil jij thuis je haren golven of stijlen? Meer volume of slag in je haar? Ga je voor een Remington stijltang om krullen te maken of heb je liever glad en stijl haar? Kies de uitstraling die het beste bij je past en geef jezelf een Remington sleek & curl stijltang cadeau: stijlen én krullen met één praktische stylingtool. Bekijk de diverse modellen in onze online shop en kies jouw ideale Remington stijltang.

Keratin Protect stijltang met voedende amandelolie en keratine

Zon en verf zijn nadelig voor je haar. Ben je dol op zonovergoten stranddagen? Verf je je haren? Het kan betekenen dat je haar minder keratine bevat. Dan is een Remington stijltang Keratin Protect een prima idee. Tijdens het stijlen van je haar zorgt deze tang voor een extra dosis amandelolie en keratine. Dat geeft je kapsel een zijdezachte glans. Stijlen hoeft niet lang te duren. Model S8540 warmt binnen 15 seconden op. Lees de temperatuur af op het digitale display.

Remington sleek & curl stijltang voor stijl of krullend haar

Wat vind je van model S6700? Gebruik deze Remington stijltang om de krullen te maken die je in gedachten hebt. Of je nu kiest voor energieke krullen of juist voor een stijl en glad kapsel: deze stijltang geeft jou prachtige en glanzende haren. De keramische coating zorgt voor een perfecte warmteverdeling. Kijk ook eens naar de Remington föhns en de Remington multistylers.

Vergelijk alle stijltangen in onze shop

Neem het heft in eigen handen en creëer je ideale kapsel. Haar stijlen is voor een vrouw erg belangrijk. Neem afscheid van pluizig en futloos haar en prefereer een Remington stijltang met verzorgende keratine en amandelolie. Ga voor sterk en gezond haar met een Remington stijltang Keratin Protect. Bekijk de verschillende stijltangen en profiteer van de kortingen. Succes met je aankoop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.