BaByliss stijltangen

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Babyliss stijltang: tips voor mooi stijlen

Met een Babyliss stijltang heb je elke dag een good hair day! Je haar valt perfect en het is bovendien gemakkelijk op te steken. Het is wel belangrijk dat je de juiste stijltang in huis haalt, zodat je je haar niet beschadigt. Wij geven je graag wat tips!

Bescherm je haar met een stoomstijltang

De Babyliss steam stijltang is verreweg de beste optie, wanneer je je haar wilt stijlen dat aan de droge kant is. Bij een stoom stijltang komt er stoom uit de platen van de stijltang die je haarschubben openen. De stoom en verzorgingsproducten kunnen nu in je haar trekken. Met de Babyliss steam stijltang wordt je haar dus verzorgd tijdens het stijlen. Bovendien zorgt de stoom ervoor dat je haar sneller stijl is.

Ga voor keramische of titanium platen

Ga voor een Babyliss keramische stijltang of een stijltang met titanium platen. Deze materialen zullen je haar beter beschermen tegen de hitte. Warmte wordt egaal verspreid, waardoor je je haar minder snel beschadigt en het resultaat bovendien ook veel mooier is. Dankzij de negatieve ionen die dit soort platen bezitten, zal je haar bovendien minder pluizig worden. Een van de populairste keramische stijltangen van Babyliss is de Babyliss Diamond stijltang. De Babyliss Diamond stijltang heeft een zogenaamde Diamond Ceramic coating die ultra glad is. Hierdoor is je haar optimaal beschermd en geniet je van het beste resultaat. Heb je zeer dik haar of kroeshaar? Dan zijn titanium platen de beste optie, omdat dit materiaal het stevigst is.

Elke dag een good hair day

Met Babyliss zit je haar elke dag goed, tot in de puntjes. Koop een prachtige Babyliss keramische stijltang, bekijk de Babyliss krultangen of - als je regelmatig een nieuwe look wilt creëren - de Babyliss multistylers!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.