Stijltangen

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Stijltangen

Heb jij krullen of slag en wil je juist stijl haar? Of heb jij juist stijl haar en wil je krullen of slag? Dit alles kan je creëren met een stijltang! Met een nieuwe stijltang van merken zoals BaByliss, Remington, Carmen of Iso Professional, zijn die vervelende bad hair days vanaf vandaag verleden tijd en heb jij je haar perfect gestyled om goed en verzorgd je dag te beginnen of het nachtleven in te gaan.

Verwarmingselement

Gebruik je je stijltang meerdere keren per week? Kies dan voor een stijltang met keramische of titanium platen. Het voordeel van deze verwarmingselementen is dat de warmte goed verdeeld wordt over het haar. De keramische stijltang is geschikt voor normale haartypen. De titanium stijltang is meer geschikt voor dikker, stugger of kroeshaar. Als je je stijltang minder vaak gebruikt, kun je kiezen voor een stijltang met keramische coating.

Temperatuur

De meeste stijltangen worden tussen de 150 °C en 230 °C warm. Als je dun, geverfd of beschadigd haar hebt, is een maximale temperatuur van 180 °C voldoende. Bij dik, stug of kroeshaar is een stijltang met een maximale temperatuur van 220 °C aanbevolen.

Overige functies

Bij het maken van je keuze kun je op de overige functies letten. Je kunt kiezen tussen draadloos of bedraad. Stijltangen waarmee je kunt krullen of koop er een met display. Wil je helemaal het nieuwste van het nieuwste? Ga dan voor een stijltang met stoomfunctie. Stoom herstelt de vochtbalans in je haar en zorgt ervoor dat het in perfecte conditie blijft.

Bestellen en bezorgen

Bestel je de stijltang snel, dan bezorgen wij ‘m heel snel bij je thuis. Mocht je toch niet tevreden zijn over je keuze, dan kun je de stijltang altijd weer gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.