Philips scheerapparaten

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Philips scheerapparaten: scheren op jouw manier

Philips is al jaren marktleider op het gebied van elektrisch scheren. Het is de missie van Phillips om elke man de beste scheerbeurt aan te bieden op basis van zijn voorkeur én persoonlijke contouren. Wil jij een Philips scheerapparaat kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod van scheerapparaten van Phillips.

Een gepersonaliseerde scheerbeurt

De mesjes van roterende scheerapparaten zijn ontworpen om haargroei in alle richtingen op te vangen, voor een glad scheerresultaat. Een Phillips scheerapparaat kan, afhankelijk van het model, tot wel 150.000 snijbewegingen per minuut uitvoeren. De roterende scheerapparaten van Philips met SkinIQ technologie zijn intelligent. Dat betekent dat de bewegingen zich aanpassen aan de contouren van je gezicht, waardoor je eenvoudig kunt scheren. Goed om te weten is dat de messen van het Philips scheerapparaat Oneblade zelfslijpend en duurzaam zijn.

Voor iedere portemonnee wat wils

Philips heeft verschillende scheerapparaten te koop, van de topklasse 9000 serie tot de instapmodel 1000 serie. Ben je op zoek naar een goedkoop scheerapparaat? Kies dan voor een Phillips scheerapparaat in de 1000 tot 3000 serie. Dit is een instapmodel en beschikt over één scheerstand. De 5000 serie is een echte middenklasser. De Phillips 9000 serie heeft de allerbeste scheerapparaten van Philips met de scherpste messen. Dat is heel prettig wanneer je een zware baardgroei of een gevoelige huid hebt.

Verminderde kans op huidirritatie

Een Philips scheerapparaat uit de 5000 serie heeft een flexibiliteit van 360 graden, voor optimaal contact langs de gezichtscontouren. Dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de scheerdruk, wat een stuk comfortabeler op de huid voelt. Het zorgt namelijk voor minder huidirritatie en een glad scheerresultaat. De mesjes snijden dicht bij en veilig op de huid zonder het direct aan te raken.

Nat en droog scheren

Bedenk voordat je een Philips scheerapparaat koopt goed waarvoor je hem wilt gebruiken. Sommige apparaten zijn alleen geschikt om droog te scheren. Dankzij het ComfortCut systeem is het mogelijk om met een Philips scheerapparaat nat en droog te scheren. De scheerhoofden hebben een afgerond profiel en glijden daardoor soepel over jouw huid. Bovendien beschermen ze tegen wondjes en sneetjes. Je kunt scheren met gel of schuim, zelfs onder de douche. Nadat je hem hebt gebruik, spoel je hem makkelijk weer schoon.

Meer dan alleen een scheerapparaat

Het Philips scheerapparaat Oneblade doet het allemaal. Of je nu wilt scheren, stylen of trimmen; met de Philips Oneblade creëer jij de perfecte look! Het apparaat wordt namelijk geleverd met een baardstyler, precisietrimmer of reinigingsborstel. Je kunt het gewenste hulpstuk eenvoudig op het handvat klikken. Zo verander jij je Philips scheerapparaat in een mum van tijd in een Philips scheerapparaat trimmer.

Snel laden en snoerloos scheren

Je kunt een Philips scheerapparaat trimmer op verschillende manieren opladen, afhankelijk van het model. Gebruik altijd de originele oplader die je bij het apparaat hebt gekregen. Met sommige apparaten kun je tot wel 60 minuten draadloos scheren! Wil jij een keer wat anders proberen? Bekijk dan ook zeker eens een Philips scheerapparaat in de aanbieding. Zo scoor jij een nieuw scheerapparaat voor een leuke prijs!

Quick Clean Pod

Bij wehkamp vind je ook scheerapparaat reinigingsmiddelen Bij sommige scheerapparaten (5579, S5584/6, S7782/3/6/8) krijg je een Quick Clean Pod meegeleverd. Dit is 's werelds kleinste en snoerloze reinigingsstation. Het apparaat reinigt jouw Phillips scheerapparaat grondig in slechts 1 minuut. Op deze manier blijft jouw Philips scheerapparaat Oneblade tot wel tien keer schoner dan wanneer je deze alleen met water zou reinigen. Een cartridge is geschikt voor rond dertig reinigingscycli bij dagelijks gebruik en maximaal drie maanden bij wekelijks gebruik.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.