Braun scheerapparaten

14 resultaten
nieuwste collectie

14 resultaten

Steeds minder mannen kiezen voor een scheermes

Er wordt tegenwoordig steeds minder gekozen voor scheren met een scheermes en dat komt grotendeels door het risico op het ontstaan van wondjes en huidirritaties. Met een goed scheerapparaat is deze kans namelijk veel kleiner. Bij het bekende merk Braun kun je bovendien kiezen tussen verschillende soorten scheerapparaten en heb je de mogelijkheid om een apparaat uit te zoeken dat perfect past bij jouw scheerroutine.

Welk Braun scheerapparaat voor heren

Let bij de aankoop van je nieuwe scheerapparaat goed op het type stroomvoorziening. Zoek je bijvoorbeeld een scheerapparaat dat ook onder de douche kan? Dan is een scheerapparaat dat werkt via een stekker in een stopcontact niet geschikt. Hoef je niet onder douche met je scheerapparaat, maar wil je wel per se een scheerapparaat zonder snoer? Dan heb je een scheerapparaat met accu of batterij nodig. De keuze voor het type stroomvoorziening is dus afhankelijk van je voorkeur tijdens het scheren.

Intelligente en efficiënte scheerapparaten

Braun innoveert constant en omdat het merk elke keer weer met nóg betere scheerapparaten komt, begrijpen we goed dat je ook deze keer op zoek bent naar het nieuwste Braun scheerapparaat. Bekijk daarom eens het Braun scheerapparaat series 9. Dit intelligente en efficiënte scheerapparaat heeft vijf gesynchroniseerde scheerelementen en is zowel droog als nat te gebruiken. Bekijk daarnaast ook eens het Braun scheerapparaat met trimmer of een scheerapparaat met verschillende Braun scheerkoppen.

Koop je Braun scheerapparaat vandaag nog bij wehkamp

Naast scheerapparaten kun je bij wehkamp ook oor- en neustrimmers en tondeuses van Braun kopen. Wacht op een Braun scheerapparaat in de aanbieding of shop je nieuwe scheerapparaat van Braun vandaag nog online bij wehkamp. Wist je dat we je bestelling dan morgen al bij je thuis laten bezorgen?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.