Scheerapparaten

34 resultaten
aanbevolen

34 resultaten

Scheerapparaten

Met een nieuw scheerapparaat wordt het bijwerken van je baard of snor weer kinderspel. De apparaten zijn voorzien van verschillende technieken en functies, maar waar let je nou op bij de aanschaf van een nieuw scheerapparaat?

Roterend of vibrerend scheerapparaat kopen?

Het roterende scheersysteem is te herkennen aan de drie ronde scheerkoppen. Je baardharen worden door de roterende scheerkoppen afgesneden en opgevangen in het scheerapparaat. Dit voorkomt dat je baardharen in de wasbak vallen. Het scheerresultaat van de vibrerende scheerapparaten is vergelijkbaar als die van de roterende. Wel maken de mesjes van het vibrerende systeem meer geluid dan het roterende. Een groot voordeel is dat het bij dit systeem eenvoudiger is om de scheerkop te vervangen.

Onder de douche

De meeste scheerapparaten kunnen gebruikt worden onder de douche. Of dit het geval is, kun je controleren in de productomschrijving van het betreffende apparaat.

Baardtrimmers, scheerkoppen en meer..

Naast ons ruime aanbod van scheerapparaten, kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld baardtrimmers van het merk Philips, Braun of Remington. Is je scheerapparaat toe aan een nieuwe scheerkop? Bekijk dan ons aanbod scheerpkoppen. Je kunt bij ons ook terecht voor neustrimmers, scheercartridges en precisietrimmers.

Accu

De gebruiksduur van een volle accu kan van belang zijn. Let bij het maken van je keuze op de accuduur en hoelang het duurt voordat het scheerapparaat volledig opgeladen is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.