Precisietrimmers

Voor sommige plekken op je lichaam is het handig om net een beetje preciezer te kunnen scheren. Daar zijn precisietrimmers voor! Speciaal voor haargroei in neus en oren of juist om een baard of snor extra gedetailleerd te kunnen scheren. Ze zijn er ook speciaal voor wenkbrauwen of voor onderweg! Ontdek het aanbod en bestel vandaag nog.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Precisietrimmers

Natuurlijk heb je normale scheerapparaten voor het scheren van lichaamshaar en gezichtshaar, maar soms is het handig om een scheerapparaat te hebben die ook op gevoelige plekken kan komen. Denk aan de haartjes in je neus of oren. Hiervoor hebben wij speciaal voor jou precisietrimmers in ons assortiment van merken zoals Remington en Philips. Precisietrimmers kunnen net iets gedetailleerder scheren, waardoor jij er altijd perfect gestyled uitziet.

Waarom een precisietrimmer?

Heb jij veel haartjes in je neus waar je graag vanaf wilt, maar met een gewoon scheermes niet bijkomt? Dan kan een precisietrimmer een uitkomst zijn. Dit apparaat zorgt er namelijk voor dat je snel en makkelijk ongewenste haartjes kunt verwijderen op lastig te bereiken plekken. Maar ook kleine lichaamshaartjes kunnen snel weggehaald worden. Daarnaast is een precisietrimmer veiliger om te gebruiken voor intieme plekken dan een normaal scheerapparaat.

Wat voor precisietrimmers zijn er?

Een precisietrimmer heeft verschillende mogelijkheden. Zo zijn er trimmers voor neus, oor, snor, baard en wenkbrauwen. Zoek jij een scheerapparaat dat ook geschikt is voor andere lastige plekken op het lichaam? Geen probleem, want je kunt er ook eenvoudig korte lichaamshaartjes mee weghalen. En ze zijn er voor zowel dames als heren, zodat jij altijd eentje hebt die bij jou past. Kortom, een precisietrimmer heeft oneindige mogelijkheden, zodat jij altijd verzorgd voor de dag komt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.