Overzicht

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Medisana weegschaal, van gewicht tot lichaamsanalyse

Heeft je oude weegschaal zijn beste tijd gehad? Overweeg dan een Medisana weegschaal aan te schaffen. We hebben veel verschillende types in ons assortiment, van de Medisana analoge weegschaal in retro uitvoering tot de Medisana weegschaal die het vetpercentage en je spiermassa kan meten. Neem een kijkje in ons assortiment en vind jouw nieuwe weegschaal!

Lichaamsanalyse weegschaal – wat houdt dat in?

Sommige weegschalen kunnen een lichaamsanalyse uitvoeren. Hierdoor kom je veel meer te weten dan enkel je gewicht. Ten eerste kunnen deze Medisana personenweegschalen je vetpercentage meten. Een te hoog vetpercentage verhoogt bepaalde gezondheidsrisico’s, waaronder een te hoge bloeddruk. Als je je gezondheid nauwkeurig in de gaten wilt houden, kun je ook een bloeddrukmeter en een saturatiemeter aanschaffen. Een lichaamsanalyse weegschaal meet ook je spiermassa. Wil jij afvallen of wil je spieren kweken? Dan is dat een belangrijk gegeven! Daarnaast kunnen deze weegschalen je watermassa en je BMI bepalen.

Weegschaal kopen – waar moet je op letten?

Een belangrijke factor is het maximale weegvermogen van de digitale of Medisana analoge weegschaal. De meeste weegschalen wegen een gewicht tot 150 kilogram. Controleer dit altijd in de specificaties, vooral als je op zoek bent naar een weegschaal die meer gewicht aankan. Een andere factor waar je op moet letten, is de gewichtsaanduiding. De meeste weegschalen geven het gewicht tot op de 100 gram natuurlijk aan. Er zijn echter ook weegschalen die je gewicht nauwkeuriger weergeven. Vind je het uiterlijk van je weegschaal ook meetellen? Dan heb je de keus uit verschillende materialen, waaronder glas, kunststof en metaal. Het materiaal heeft geen invloed op de weegresultaten. Tot slot kunnen Medisana personenweegschalen met geheugenfunctie voordelen bieden. Je kunt alle metingen bij laten houden door je weegschaal, zonder dat jouw resultaten vermengd worden met die van andere gezinsleden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.