Inventum personenweegschalen

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Gewicht bijhouden met een Inventum weegschaal

Mag het een onsje minder zijn? Wanneer je je bezighoudt met persoonlijke verzorging zal je wellicht ook graag je gewicht willen bijhouden. Heb je nog een goede weegschaal nodig? Maak dan een keuze uit het ruime aanbod van de Inventum personenweegschaal bij wehkamp.

Verschillende soorten van de Inventum digitale weegschaal

De weegschaal is meetapparatuur waarvan we bijna allemaal wel een exemplaar thuis hebben staan. De Inventum digitale weegschaal laat je in een oogopslag zien hoe het er met je gewicht voor staat. De meeste digitale weegschalen meten tot op 100 gram nauwkeurig. Je kunt ook meer geavanceerde weegschalen kopen waarmee je niet alleen je gewicht meet, maar ook onder andere je vetpercentage mee bepaalt. De Inventum weegschaal met vetpercentage meting is in verschillende varianten verkrijgbaar. Een van de modellen schakelt bijvoorbeeld automatisch in wanneer je er op stapt. Bij de Inventum weegschaal met vetpercentage meting wordt er gewerkt met Body Fat Index, die het percentage vet, vocht en spiermassa weergeeft.

Goedkoop een weegschaal kopen

Een aantrekkelijke aanbieding is nooit verkeerd. De weegschalen van Inventum komen regelmatig in de sale. Omdat het aanbod wisselt, raden we je aan het aanbod in de gaten te houden. Op die manier mis je nooit een aantrekkelijke aanbieding en wellicht staat er binnenkort een handige weegschaal bij jou in huis.

Een Inventum weegschaal kopen bij wehkamp

Een weegschaal van Inventum koop je natuurlijk bij wehkamp. Bekijk rustig alle weegschalen van het merk en vergelijk de mogelijkheden van alle modellen met elkaar. Weet je al precies wat je zoekt, gebruik dan de zoekfilters op de site. Hiermee kun je je zoektocht aanzienlijk verkorten. Zorg jij ervoor dat we vandaag je bestelling hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat deze morgen wordt bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.