Philips opzetborstels

18 resultaten
nieuwste collectie

18 resultaten

Nieuwe opzetborstel nodig? Bestel jouw opzetborstels bij wehkamp

Is de opzetborstel van je elektrische tandenborstel aan vervanging toe? Dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment losse opzetborstels. Heb je een Philips tandenborstel? Dan zit je goed op deze pagina. Hier vind je eenvoudig en snel jouw nieuwe Philips opzetborstel. Vandaag besteld, betekent morgen al in huis!

Wanneer moet ik mijn opzetborstel vervangen?

De meeste tandartsen adviseren om je Philips opzetborstel eens in de drie of vier maanden te vervangen. Door je opzetborstel regelmatig te vervangen, voorkom je dat bacteriën zich vermenigvuldigen in de borstelhaartjes. Zie je dat de haren van jouw Philips opzetborstel versleten zijn? Dan is het ook tijd om deze te vervangen.

Welke opzetborstel moet ik kopen?

Bij het kopen van een nieuwe opzetborstel voor jouw tandenborstel van Philips heb je de keuze uit verschillende borstels. Voor je een nieuwe borstel koopt, is het van belang om te checken wat voor soort Philips tandenborstel je hebt. Heb je bijvoorbeeld een Philips Sonicare tandenborstel? Dan heb je een Philips Sonicare opzetborstel nodig. Verder kun je jezelf de volgende vragen stellen als je een nieuwe Philips Sonicare opzetborstel in zwart wilt kopen.

Wil je extra grondig reinigen?

Zo ja, koop dan een opzetborstel voor een tandenborstel van Philips met extra lange haren. De lange haren van jouw nieuwe opzetborstel komen namelijk beter tussen je tanden. Hierdoor reinig je je tanden grondiger.

Heb je last van gevoelige tanden?

Als je last hebt van gevoelige tanden, kan tandenpoetsen pijnlijk zijn. Je maakt dit net een beetje comfortabeler door een Philips Sonicare opzetborstel met zachte haren te kopen. Deze opzetborstel poetst net zo grondig als de hardere opzetborstels, maar is wel iets zachter voor je tanden.

Heb je last van ontstoken tandvlees?

Ontstoken tandvlees herken je het beste aan bloed in je spuug na het tandenpoetsen. Heb je ontstoken tandvlees, dan heb je een Philips Sonicare opzetborstel in zwart nodig met lange en zachte haren. De lange haren komen goed tussen je tanden. Omdat de haren bovendien zacht zijn, is het tandenpoetsen prettiger.

Wil je wittere tanden?

Rode wijn, koffie, sigaretten: ze zorgen er allemaal voor dat je tanden langzaam maar zeker een beetje geler worden. Door met een whitening opzetborstel te poetsen, maak je je tanden witter. Een whitening opzetborstel beschikt over een zogeheten polijstcup. Deze verwijdert op een milde manier de gele aanslag van je tanden.

Heb je een opzetborstel nodig voor je kind(eren)?

Bestel dan een speciale opzetborstel voor kids. Deze is zachter dan een gewone opzetborstel, zodat jouw kind nooit te hard over zijn of haar kwetsbare melktanden kan poetsen. Ook is een opzetborstel voor kinderen beter voor het gevoelige tandvlees van je zoon of dochter.

Tip: profiteer van een Philips Sonicare opzetborstel aanbieding

Wil je een Philips Sonicare opzetborstel kopen voor een lage prijs? Profiteer dan van een van onze aanbiedingen. Nu kun je jouw Philips Sonicare opzetborstel kopen voor een fijne, lage prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.