Oral-B opzetborstels

23 resultaten
aanbevolen

23 resultaten

Oral-B opzetborstels voor een schoon en gezond gebit

Poets je tanden en verzorg je tandvlees met Oral-B. Heb jij al een Oral-B elektrische tandenborstel? Wist je dat je zo meer tandplak weghaalt? Bekijk alle Oral-B opzetborstels in onze webshop. Elke borstel heeft bijzondere eigenschappen die ontworpen zijn door tandartsen. Kijk eens naar de CleanMaximiser technologie: een kleurverandering van de borstelhaartjes laat jou weten wanneer vervanging nodig is. Nieuwe Oral-B opzetborstels kopen? Ja, uitstekend idee. Ga voor een efficiënte mondverzorging, bekijk alle mogelijkheden en sla je slag!

Opzetborstels Oral-B voor volwassenen en kinderen

Ben je op zoek naar opzetborstels van Oral-B voor je zoon of dochter? Check de Disney Star Wars opzetborstels voor kinderen, met zachte en kleinere borsteltjes met optimale reinigingskracht. Welke opzetborstels kies je voor jezelf? De uniek ontworpen borstelkop van Oral-B CrossAction zorgt voor optimale reiniging tussen je tanden. Hoe fijn is het om een schone mond te hebben? De speciale MicroPulse-haartjes van de Oral-B FlossAction opzetborstels bieden jou de mogelijkheid om alle tandplak te elimineren. Last van verkleurde tanden? Kijk dan eens naar de Oral-B 3D White opzetborstels. Oppervlakkige verkleuringen verdwijnen en de roterende kop geeft je wittere tanden. Misschien ben je ook geïnteresseerd in de Oral-B mondverzorgingsproducten?

Oral-B opzetborstel iO met interactieve display

Ga voor schone en frisse tanden met Oral-B opzetborstel iO. Deze borstel heeft een interactieve display en kan gebruikt worden met de Oral-B app. Hoe lijkt het jou om je Oral-B tandenborstel te volgen? Zo blijf je op de hoogte van alle poetsmomenten en weet je precies wanneer vervanging nodig is. Bestudeer de iO Ultimate Clean opzetborstels in onze shop. Wil jij een adequate reiniging van je gebit en een effectieve verwijdering van tandplak vanaf de eerste dag? Door de nauwkeurige plaatsing van de borstelhaartjes is elke tand goed te poetsen. Deze innovatieve nieuwe borstelharen garanderen de beste mondhygiëne. De iO Ultimate Clean opzetborstels zijn verkrijgbaar in wit en zwart.

Bekijk en vergelijk alle opzetborstels van Oral-B

Gladde, frisse en schone tanden wil iedereen. Heb jij nog steeds een gewone handtandenborstel? Hoe is het gesteld met je tandvlees? Met een elektrische tandenborstel van Oral-B werk je doelgericht aan verwijdering van tandplak, een schoon mondgevoel én gezonder tandvlees. Heb jij je zinnen gezet op Oral-B opzetborstels in de aanbieding? Gelijk heb je. Gelukkig hebben we regelmatig aantrekkelijke kortingen. Ga voor een optimale mondreiniging en vervang je oude handtandenborstel door een elektrisch exemplaar van Oral-B. Bestudeer alle eigenschappen van de opzetborstels. Oral-B opzetborstels kopen? Ja, doen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.