opzetborstels

Eén keer in de drie maanden moet je de opzetborstels van je elektrische tandenborstel vervangen. Dan is het wel zo makkelijk om een voorraadje te hebben. Zoek jij opzetborstels van Philips of Oral-B? Bestel ze dan vandaag nog! Dan loop jij binnenkort weer rond met een stralende glimlach.

41 resultaten
aanbevolen

41 resultaten

Opzetborstels

Is de opzetborstel van jouw elektrische tandenborstel aan vervanging toe, of wil je graag een voorraad in huis hebben? Dat komt goed uit, want wij hebben verschillende opzetborstels in ons assortiment van merken zoals Oral-B en Philips. Bestel ze vandaag nog en geniet weer van schone en frisse tanden!

Regelmatig vervangen

Het is belangrijk om één keer in de drie maanden je opzetborstel te vervangen. Bij langer gebruik wordt deze namelijk een broedplaats voor bacteriën. Ook verliezen de tandenborstelharen na een tijd hun stugheid. Daarom kan het handig zijn om een voorraad in huis te hebben. Tussen ons ruime aanbod aan opzetborstels vind jij altijd iets dat voor jou geschikt is. Heb jij een elektrische tandenborstel van Oral-B of Philips? Zorg er dan voor dat het merk van je opzetborstel hetzelfde is als het merk van je elektrische tandenborstel.

Betere reiniging

Een elektrische tandenborstel komt diep tussen de tanden en verwijdert meer tandplak dan een normale tandenborstel. Wij hebben opzetborstels van twee stuks of van vier stuks. Daarnaast hebben wij niet alleen opzetborstels die geschikt zijn voor jou, maar ook voor je kind. Deze zijn speciaal gemaakt voor de kleine kindertandjes. Zoek jij niet alleen nieuwe opzetborstels, maar ook een nieuwe tandenborstel? Kijk dan eens bij ons aanbod aan elektrische tandenborstels.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.