Ontharen

Elke vrouw wil een zijdezachte huid. De ene zweert bij waxen, de andere bij ontharingscrème en weer een andere bij scheren. En dan zijn er natuurlijk de elektrische hulpmiddelen, zoals epilators, ladyshaves en IPL. Merken als Philips en Braun blijven innoveren zodat jij pijnloos kan ontharen.

39 resultaten
aanbevolen

39 resultaten

Ontharen

Iedere vrouw wil genieten van een gladde huid zonder ongewenste haartjes. De één gebruikt het liefst een scheermes, terwijl de ander het fijner vindt om te waxen. Maar bij ons vind je ook een groot aanbod aan elektrische hulpmiddelen. Zo zijn er IPL-apparaten, ladyshaves en epilators verkrijgbaar, die jou helpen een zijdezachte huid te krijgen. Merken als BaByliss, Braun en Philips blijven innoveren zodat jij pijnloos kunt ontharen.

Welk type past het beste bij jou?

Onthaar jij liever onder de douche? Of wil je er alles aan doen om teruggroei van je haar te voorkomen? De keuze voor een elektrisch ontharingsapparaat hangt af van wat jij prettig vindt. Wil je graag voor een lange periode van je haargroei af zijn? Dan kun je het beste kiezen voor een epilator of IPL-apparaat. Wil je graag snel en pijnloos ontharen? Dan kan een ladyshave de oplossing zijn. Hiermee bereik je voor enkele dagen een glad scheerresultaat.

Wat zijn de verschillen?

Een ladyshave is een elektrisch scheerapparaat, waarmee je gemakkelijk en snel verschillende delen van je lichaam kunt ontharen. Wil je langer genieten van een gladde huid? Kies dan voor een epilator of IPL-apparaat. Met een epilator worden zelfs de kleinste haartjes verwijderd en bereik je tot wel vier weken lang een glad resultaat. Bij regelmatig gebruik wordt ontharen met een epilator vrijwel pijnloos. Met IPL-technologie worden lichtflitsen op de huid toegepast en door het haarzakje opgenomen. De lichtflitsen stimuleren het haarzakje om over te gaan tot een rustfase. Hierdoor valt het haar op natuurlijke wijze uit en voorkom je teruggroei van het haar.

Handig om te weten

Veel ladyshaves en epilators zijn zowel droog als onder de douche te gebruiken. Zo kun jij ontharen op de manier die jij het prettigst vindt. Wil je een IPL-apparaat bestellen? Wij raden je aan om het behandelschema van het desbetreffende merk te volgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.