Multistylers

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

Multistylers

Heb jij binnenkort een evenement of verjaardag, waarvoor jij jouw haar perfect wilt stylen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je haar goed zit. Onze multistylers bieden de perfecte oplossing! Kies uit krultangen, stijltangen en krulborstels van merken zoals BaByliss en Remington. Bestel bij ons jouw ideale multistyler en jij bent er zeker van dat jouw haar altijd perfect in model zit.

Wat doen multistylers?

Ben jij iemand die van afwisseling houdt en vaak andere haarstijlen wilt proberen? Met een multistyler kun je verschillende haarstijlen creëren wanneer jij dat wilt. Dit komt omdat de multistylers over verschillende accessoires beschikken. Gebruik het als krultang, stijltang of allebei. Verwissel de accessoire en creëer snel en makkelijk een andere haarstijl. Ga eens voor spiraalvormige krullen, of misschien ga je liever voor stijl haar. Met een multistyler ben je vrij om alle haarstijlen te proberen die jij mooi vindt. Zo ben jij helemaal voorbereid op die belangrijke verjaardag of dat leuke evenement!

Krulborstel

Wij hebben niet alleen multistylers om krullen mee te maken of om stijl haar te creëren, maar we hebben ook multistylers voor meer volume. De krulborstel geeft volume en glans aan je kapsel en zorgt voor een professioneel resultaat. Heb jij een pony en weet je niet goed hoe je deze het beste kunt stylen? De krulborstel is zeer geschikt om een pony mee te stylen, zodat deze perfect in model blijft. Kies een goede haarspray om ervoor te zorgen dat jouw haar altijd goed in model blijft.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.