Monddouches

Een echt schone mond krijg je met een monddouche! Vind jij het ook zo onhandig om iedere dag te moeten flossen? Met een van de monddouches, ook wel waterflossers genoemd, ben jij supersnel klaar! Vaak zelfs in minder dan een minuut. Gaatjes en tandplak worden sneller voorkomen en je tandvlees wordt er gezonder door. Fijn toch?

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Monddouches

Vind jij elke dag flossen ook zo veel werk en wil je graag snel een schone mond hebben? Dan hebben wij voor jou de oplossing. Met de monddouches van Philips of Waterpik heb jij binnen een minuut een schone mond! Met een monddouche worden tandplak en gaatjes sneller voorkomen dan met flosdraad. Ook wordt je tandvlees gezonder. Dus stop met lang flossen en vind bij ons de perfecte monddouche!

Wat zijn de voordelen?

Monddouches heten ook wel waterflossers of flosapparaten en hebben vaak meer voordelen in vergelijking met normaal flossen. Zo verwijdert een monddouche bacteriën diep tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees, waar flosdraad niet bij kan. Daarnaast zorgt het voor het stimuleren van de bloedcirculatie van het tandvlees. Hierdoor blijft het tandvlees gezond. Nog meer voordelen zijn een schoner en frisser gevoel, het tegengaan van een slechte adem en het reinigen van beugels. Er zijn dus genoeg redenen te vinden om bij ons een monddouche te bestellen!

Optimale mondverzorging

Een monddouche geeft jouw mond een schoon en fris gevoel en zorgt ervoor dat jouw algehele mondhygiëne gezond blijft. Maar natuurlijk hebben wij voor jou nog meer producten om je een optimaal schoon gevoel te geven. Ga jij op reis en wil je graag makkelijk een tandenborstel meenemen, of vind je een gewone tandenborstel gewoon fijner? Kijk dan eens bij ons aanbod aan tandenborstels. Poets jij liever elektrisch? Kijk dan eens bij onze elektrische tandenborstels van Oral-B en Philips. Heb jij een nieuw opzetborsteltje nodig? Geen probleem, ook hebben wij een ruim aanbod aan allerlei soorten opzetborstels voor jouw elektrische tandenborstel. Bij ons vind je alles voor een optimaal fris gevoel!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.