Overzicht

Maak je relaxmomentje nog relaxter met massage-apparaten van merken als Medisana, Beurer en Cresta. Daarnaast hebben we ook nog heerlijke massageborstels of een handige massagehandschoen voor je. Een voetenbad voor je vermoeide voeten? Je vindt ‘t bij ons! Maar ook bijvoorbeeld massagekussens voor in de autostoel, om je autoritjes nog fijner te maken.

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Massage apparaten

Is het tijd voor een relaxmomentje? Ga er dan maar eens lekker voor zitten. Met de verschillende massage apparaten in onze online shop kun je helemaal ontspannen. En je hoeft er je huis niet voor uit. Zo kun je op elk moment, wanneer jij wilt, waar jij wilt, helemaal tot rust komen.

Welk massage apparaat past bij mij?

Als je te lang in een bepaalde houding zit of staat, kan dit voor vastzittende spieren zorgen. Ook een onnatuurlijke houding kan verkramptheid veroorzaken. Massage apparaten stimuleren de doorbloeding en zorgen dat onderliggende spieren kunnen ontspannen. Naast massage apparaten speciaal voor je voeten, schouders en nek valt er veel meer te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een infrarood massage apparaat om je spieren direct warm te maken, zodat ze ontspannen. Met een massagemat wordt je hele lichaam gemasseerd. Een Shiatsu massage apparaat oefent druk uit op specifieke punten van het lichaam. Daarnaast straalt het warmte uit, zodat pijn en stress verminderen. Massage apparaten met handvaten kunnen helpen om bij moeilijk te bereiken plaatsen te komen, zoals je rug. Een bubbelbadmat tovert je bad om tot een ware jacuzzi, zodat je heerlijk tot rust komt.

Bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp kun je het massage apparaat kiezen wat bij je past. Als je gekozen hebt, wordt het zo snel mogelijk bezorgd waar jij wilt, wanneer je wilt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help