Philips laser- en lichtontharing (ipl)

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Ontharen met Philips lichtontharing IPL

De afgelopen jaren hebben laser- en lichtontharing flink aan populariteit gewonnen. Bij scheren, waxen, ontharingscrèmes of harsen bestaat één groot nadeel: het haar groeit gewoon weer terug. Een van de grootste voordelen is daarom zeker dat met deze technieken het haar echt wegblijft. Zoek je een manier om voorgoed van haren af te komen? Dan is Philips lichtontharing (IPL) of laserontharing je beste optie.

Verschil tussen Philips IPL en laserontharing

Bij ontharen met een laser worden haarzakjes vernietigd door een zeer krachtige straal energie van één kleur licht/golflengte. Het haar kan daardoor niet meer terug groeien. Intense Pulsed Light, oftewel IPL, is een manier van ontharen waarbij haarzakjes ook worden vernietigd door licht. Het belangrijkste verschil is dat er bij een IPL behandeling gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren/golflengtes. De Philips Lumea IPL laser werkt weer iets anders. De Philips Lumea IPL laser brengt haarzakjes in een ruststand, waardoor het vanzelf uitvalt. Zoek je een ontharingsmethode die je gemakkelijk thuis kunt toepassen en niet te veel tijd kost? Dan is de Philips Lumea IPL de beste optie. Hoe goed een behandeling met een Philips IPL ontharingssysteem werkt, is onder andere afhankelijk van je huids- en haarkleur. Helaas werken licht- en laserbehandelingen niet op een zeer donkere huid of op rood, lichtblond of grijs haar.

Ons favoriete Philips IPL ontharingssysteem

Je raadt het misschien al, maar de Philips Lumea IPL is ons favoriete ontharingssysteem. Philips Lumea is niet voor niets de wereldwijde nummer 1 wat betreft IPL ontharing. Waarom? Naast dat de behandeling pijnloos is, zie je al na een paar behandelingen resultaat. Daarnaast is Philips lichtontharing draadloos; je kunt de meeste apparaten dus altijd en overal gebruiken. Wil je zeker weten dat je Philips lichtontharing draadloos werkt? Klik dan even het juiste filter aan bij stroomvoorziening.

Bekijk snel het complete aanbod laser- en lichtontharing van Philips en bestel direct jouw favoriet. Ook voor ladyshaves van Philips zit je hier goed.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.