Remington krultangen

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Remington krultangen voor een volle bos krullen

Ben je op zoek naar een nieuwe krultang? Met de Remington krultang creëer jij voor elke gelegenheid dé perfecte look. Remington is al jaren een toonaangevend bedrijf op het gebied van haarverzorging. Door voor Remington te kiezen, weet je zeker dat je een kwalitatief goede maar ook veilige krultang in huis haalt. Voor iedere curly look is er een bijpassende krultang.

Hoe breder de krultang, hoe losser de krul

We zijn niet allemaal geboren met een prachtige bos krullen. Voor vrouwen met stijl haar is de Remington krultang het perfecte hulpmiddel om de mooiste krullen te maken. Remington heeft veel verschillende krultangen en stijltangen in het assortiment. Wil jij graag een golvende beach look met grote krullen? Dan is de dikke krultang van Remington (32 mm) de beste optie. Ga jij liever voor speelse pijpenkrullen? Dan kun je het beste gebruikmaken van een krultang van 19 mm.

Verrijkt met keratine en amandelolie

De Remington krultang Keratin Protect is de populairste krultang van Remington. Deze krultang zorgt niet alleen voor mooie krullen, maar zorgt er ook voor dat je haar sterk en gezond blijft. De krultang is namelijk voorzien van een keramische coating verrijkt met keratine en amandelolie. Hierdoor blijft je haar sterk, gezond en glanzend tijdens het stylen. Dankzij het ontwerp van de Remington krultang Keratin Protect met verbeterde griptechnologie glijdt je haar niet meer van de tang af.

Glad en glanzend haar

Met de Remington Pearl krultang creëer jij binnen een mum van tijd een oogverblindende look. Het apparaat is voorzien van een keramische coating met echte parelelementen die het haar beschermen tegen beschadiging. Je kunt de temperatuur van de krultang afstemmen op jouw haartype, van 130 tot 210 graden Celsius. Weet jij al welke krultang je wilt hebben? Bekijk ons aanbod en shop je nieuwe Remington Pearl krultang vandaag nog bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.