Overzicht

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Een perfecte krullenbos met de Philips krultang van wehkamp

Ben jij niet tevreden over je haar of wil je graag een keer wat anders? Met de Philips krultang creëer je elke keer een totaal nieuwe look. Een lichte slag in je haar voor elke dag, fijne krullen voor een feestje of grove krullen? Met de krultangen van Philips is die gedroomde bos krullen dichterbij dan ooit.

Laat de Philips automatische krultang het werk doen

Met de Philips automatische krultang wordt je haar vanzelf gekruld. De Philips automatische krultang rolt het haar zelf op en krult het. Jij hoeft alleen nog maar een haarlok tussen de krultang te leggen en het apparaat doet het werk. De Philips auto curler krultang heeft verschillende opties voor grove en fijne krullen of een mooie slag. Ook de krulrichting stel je eenvoudig in; naar links, naar rechts of afwisselend. Je haar krullen was nog nooit zo eenvoudig met een Philips Stylecare Prestige krultang. In deze Philips Stylecare Prestige krultang passen ook je lange lokken zodat je nog sneller klaar bent. Zonder krullen hoef jij de deur niet meer uit. Ontdek ook onze krulborstels van Philips voor een speelse slag in je haar.

Je haar optimaal beschermd met de krultangen van Philips

Ben je bang dat je je haar beschadigt als je een krultang gebruikt? Met de krultangen van Philips hoef je daar niet bang voor te zijn. Het beschermende laagje op de krultang beschut je haar tijdens het krullen, voor zorgeloos gebruik elke dag.

Ontdek ook onze Philips stijltangen

Ben je juist gezegend met een bos krullen en wil je ook weleens steil haar? Of wil je je haar perfect in model brengen? Naast onze krultangen van Philips vind je bij ons ook Philips stijltangen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help