Max Pro krultangen

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Max Pro krultangen voor prachtig krullend haar

Wil je nonchalante krullen? Neem de elektrische krultang Max Pro van 32 mm onder de loep. Geef je de voorkeur aan kleine krulletjes? Check dan de Max Pro krultang van 9 mm. Bekijk de dikte van alle keramische staven. Hoe dikker de staaf, hoe grover de krul. Probeer verschillende krullen uit met de Max Pro krultang set. Bekijk en vergelijk alle modellen!

Mooie krullen met een elektrische krultang van Max Pro

Hoe lijkt jou zo'n Max Pro krultang in zwart? Ga je voor een dunne of voor een dikke staaf? Je haalt sowieso een professionele krultang in huis. Wist je dat dit label ook favoriet is bij veel kappers? Je regelt zelf de temperatuur (van 80 tot 220 graden Celsius) en creëert zo het kapsel dat je in gedachten hebt. Het maakt niet uit of je fijn of dik haar hebt. De krultangen zijn licht van gewicht. Binnen enkele seconden is de tang heet genoeg om te beginnen. Die handschoen helpt jou om je haar om de verwarmde staaf te wikkelen. In no-time heb je een mooie bos met krullen!

Max Pro krultang set met vijf keramische staven

Wil je wel zo'n mooie Max Pro krultang in zwart, maar twijfel je over de dikte van de keramische staaf? Met de krultang set Miracle 5 in 1 hoef je niet te kiezen. De diverse staven maken alle denkbare krullen mogelijk. Zo kun je eindeloos experimenteren. Bang voor haarbeschadiging? Bedenk dat de krultijd heel kort is: binnen 3 seconden heb je een prachtige krul. Neem ook een kijkje bij onze stijltangen en haarstylingsapparaten van Max Pro.

Profiteer van korting bij wehkamp

Wil je lang met je krullen doen? Laat ze eerst goed afkoelen. Daarna steel jij de show met je kersverse kapsel: de krullen hebben zich vastgezet. Zoek jij een Max Pro krultang in de aanbieding? Laat je verleiden door onze kortingen. Veel plezier met je nieuwe Max Pro krultang.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.