Krultangen

Droom jij van een mooie bos krullend haar omdat het je leuk staat of voor een feestje of andere gelegenheid? Dan is dit eenvoudig te realiseren met een krultang. Kort gezegd wikkel je je haar om de krultang en laat je het verhitten zodat de krul blijft staan. Vervolgens hoef je het alleen nog te laten afkoelen.Haarlak erin en klaar!

27 resultaten
aanbevolen

27 resultaten

Krultangen

Je stijle haren in een handomdraai omtoveren tot krullen? Ga voor een krultang! Eenvoudig, snel en veilig je haren krullen met krultangen van bekende merken zoals BaByliss, Carmen, Braun en Philips.

Haartype

De meeste krultangen zijn geschikt voor alle haartypen. Toch is het raadzaam in de productomschrijving te controleren of de tang ook geschikt is voor jouw haartype. Zo kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Krullen

Iedere krultang geeft een ander soort krullen. Zo kun je kiezen voor een krultang die zorgt voor grove en grote krullen en sommigen geven juist een resultaat met kleinere krullen voor een meer natuurlijk effect. Daarnaast biedt wehkamp veel verschillende krultangen aan. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld curling wand, wafeltang, spiraalkrultang, curling iron of een automatische krultang

Extra opties

De krultangen uit het duurdere segment bieden je vaak extra opties. Denk hierbij aan een display die de warmte aangeeft, verstelbare temperaturen, automatische uitschakeling en extra korte opwarmtijden. Vaak hebben ze ook nog extra opzetstukken, voor nog meer variatie in de krul die jij wilt.

Bestellen en bezorgen

Bestel je de krultang vandaag, dan bezorgen wij hem supersnel bij je thuis. Ideaal als je binnenkort een feestje hebt en de deur niet uit kunt. Wil je achteraf toch een andere krultang kopen? Dan mag je deze ongebruikt altijd retour sturen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.