Infraroodlampen

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Infrarood therapie lamp: tegen spierpijn, verkoudheid en stress

Ben je op zoek naar een manier om thuis gezondheidsklachten te verminderen? Ontdek dan de infraroodlamp voor het gezicht in onze webshop. Met een infraroodlamp wordt een korte golf met infrarood stralen verstuurd. Deze stralen worden omgezet in warmte, wat ervoor zorgt dat de lichaamstemperatuur stijgt en dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De werking van een infraroodlamp is snel en effectief. Een infraroodlamp voor het gezicht is bovendien praktisch en eenvoudig in gebruik. Zo is een infrarood therapie lamp de perfecte manier om spierpijn, gewrichtspijn, verkoudheid en stress te lijf te gaan.

Medisana en Beurer infraroodlampen

In onze webshop kun je een infrarood lamp kopen van verschillende merken zoals Medisana en Beurer. De Medisana infraroodlamp met 300w beschikt over een intens licht en een timer. Hierdoor stel je gemakkelijk in hoelang je de infraroodlamp op de spieren wilt richten. De lamp is bovendien verstelbaar, waardoor je de infraroodlamp voor het gezicht én het lichaam gebruikt. De Beurer infraroodlamp is een handige tafellamp met vijf verschillende standen. Het licht van de lamp is vrij van uv-straling. Dat betekent dat de lamp niet schadelijk is voor je huid en ogen. Je kunt de infrarood lamp hierdoor zo vaak als je maar wilt en met een gerust hart gebruiken.

Pijn verlichten en verminderen

Naast infrarood lampen tegen spierpijn en gewrichtspijn vind je in onze webshop nog veel meer fijne producten om pijn te verlichten of te verminderen. Zo is een warmtekussen heerlijk voor je rug, benen of voeten. Een massageapparaat is dé manier om optimaal te ontspannen. Ideaal als je lekker vaak in de watten gelegd wilt worden (en je partner niet zo bedreven is in masseren) of als je tijdens het werken of autorijden wilt genieten van een massage.

Infrarood lamp kopen in onze webshop

Een infrarood lamp kopen in onze webshop is snel en eenvoudig. Plaats je bestelling vandaag, dan ontvang je je pakket de volgende werkdag. Je hebt vervolgens 30 dagen de tijd om je product te bekijken en kosteloos te retourneren als je niet tevreden bent. Je betaalt de infraroodlamp in je eigen tempo. Kies bijvoorbeeld voor vooraf, achteraf of gespreid betalen. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het plaatsen van een bestelling, neem dan een kijkje bij onze veel gestelde vragen of contacteer onze klantenservice direct. Wij helpen je graag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.