Hartslagmeters

Optimaliseer je trainingen met behulp van een hartslagmeter. Deze geven je informatie over wat je gemiddelde hartslag is, maar ook over hoeveel calorieën je verbrandt. Je hebt de keuze uit hartslagmeters in de vorm van horloges of borstbanden. De meeste meters zijn als beide te gebruiken.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Hartslagmeters

Met een hartslagmeter kun je de snelheid van je hartslag controleren. De hartslagmeter, ook wel sporthorloge genoemd, wordt veelal gebruikt door sporters die trainen, om zo hun grenzen beter te kunnen leren kennen. Zo kun je het horloge gebruiken tijdens het fietsen, zwemmen, hardlopen of fitnessen. De hartslagmeters bieden, naast het meten van je hartslag, variërende functies.

Functies

Sommige hartslagmeters worden met een borstband geleverd. Wil je er eentje zonder band, let dan goed op de productomschrijving. De GPS-tracker houdt je sportduur, stappenaantal, afstand, tempo en je calorieverbranding bij en maakt deze gegevens inzichtelijk. Verder is het horloge natuurlijk voorzien van een stopwatch en rondeteller. De duurdere horloges bieden je de mogelijkheid om muziek op te slaan en te beluisteren.

Keuze

De meeste hartslagmeters zijn geschikt voor Android of iPhone. Houd er bij het maken van je keuze rekening mee of je wel of geen display wilt, of de hartslagmeter app geschikt is voor je mobiele telefoon en of je het horloge kunt gebruiken bij jouw sportactiviteiten.

Bezorging

Hartslagmeters bezorgen we snel bij je thuis. Voldoet het sporthorloge toch niet aan je verwachtingen? Dan kun je het artikel binnen 30 dagen gratis retourneren.