Gezichtsborstels

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

Huidverzorging

Er zijn veel factoren die kunnen bijdragen aan een onzuivere huid. Denk maar eens aan make-up en invloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk om je huid dagelijks grondig te reinigen. Elektrische reinigingsapparaten kunnen je hier een handje bij helpen. Bij ons vind je een groot aanbod aan appraten voor gezichtsverzorging van merken als Braun, Remington en Philips.

Een stralende huid

Met een elektrische gezichtsborstel reinig je binnen één minuut je volledige gezicht, met als resultaat een schone en stralende huid. Doordat de huid dieper wordt gereinigd, worden verzorgingsproducten zoals dagcrèmes en nachtcrèmes naderhand beter door je huid opgenomen. De meeste reinigingsborstels zijn waterdicht en kun je dus eenvoudig onder de douche of in bad gebruiken. Het werkt ook nog heerlijk ontspannend!

Hoe gebruik ik het?

Voordat je begint, is het belangrijk om je make-up eraf te halen. Daarna maak je je gezicht en de reinigingsborstel nat met lauw water en breng je een reinigingslotion aan om te beginnen met de reiniging. Zorg ervoor dat je na de reiniging je gezicht goed afspoelt met lauw water om de lotion te verwijderen. Dep het overtollige water met een handdoek van de huid en breng ten slotte een gezichtscrème aan om je huid te voeden.

Borstels voor elk type huid

Of je nu een normale, gevoelige, droge of onzuivere huid hebt, bij ons vind je een groot aanbod aan borstelkoppen voor elk huidtype. Daarnaast vind je ook massage- en scrubborstels voor een complete verzorging. Het is belangrijk om de borstel na gebruik goed te reinigen. Dit kan gewoon onder de kraan of douche met warm water. Om de drie maanden moet de borstelkop vervangen worden om het beste resultaat te behouden. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.