Remington föhns

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Remington föhns kopen bij wehkamp

Op zoek naar een Remington haardroger? Wij bieden je volop keus! In ons assortiment vind je, naast de Remington krultangen en Remington stijltangen, namelijk de beste Remington föhns in verschillende prijsklassen, waardoor iedereen hier – ongeacht budget – de perfecte föhn vindt. Wij zetten een aantal aspecten voor je op een rij waar je op kunt letten wanneer je een föhn koopt.

Het vermogen van de föhn

In de regel is het zo dat een föhn met een hoger vermogen een hogere blaassnelheid heeft. De blaassnelheid is echter ook gedeeltelijk afhankelijk van het soort motor dat de föhn gebruikt. Het vermogen zegt dus niet alles. Normaal gesproken is een föhn die meer dan 2000 watt aan vermogen heeft geschikt voor lang en dik haar, terwijl je voor dun haar genoeg hebt aan 1500 watt. Heb je gekruld haar? Ga dan voor een diffuser föhn van Remington.

Bescherm je haar

Föhn jij je haar vaak en/of heb je je haar geverfd? Dan ga je het beste voor een föhn die jouw haar optimale bescherming biedt, zoals de Remington Keratin Protect haardroger. Er zijn verschillende beschermende technologieën die een föhn kan gebruiken. Föhns met ionische technologie sluiten je haarschubben, waardoor je haar zijn vochtbalans behoudt en niet gaat pluizen. Als je je haar tegen de hitte van de föhn wilt beschermen, moet je op zoek naar een föhn met keramische of infrarood technologie. De Remington Keratin Protect haardroger beschikt over ionische en keramische technologie.

Op reis met je föhn

Wil jij dat je haar er altijd goed uitziet, ook als je op vakantie bent of uit logeren gaat? Ga dan voor een Remington compacte haardroger of een kleine diffuser föhn van Remington die je zonder moeite overal mee naartoe neemt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.