Philips föhns

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Philips föhn - als je haar maar goed zit

Wanneer je lekker in je vel zit, straal je veel meer. Goede persoonlijke verzorging draagt bij aan een mooie uitstraling waar je je heerlijk bij voelt. Met een Philips föhn breng jij in een handomdraai je haar in model. Bekijk het ruime aanbod van verschillende modellen die we voor je hebben klaargezet.

Een Philips haardroger voor ieder haartype

Philips is een specialist op het gebied van haarstylingsapparaten en dat merk je wanneer je het aanbod van haardrogers bekijkt. Er zijn enorm veel verschillende modellen, elk met hun specialiteit. De Philips prestige föhn is bijvoorbeeld een slimme haardroger met MoistureProtect-sensor. Bij deze föhn wordt infraroodtechnologie gebruikt om je haar te analyseren. Hierop wordt de temperatuur aangepast zodat de natuurlijke vochtbalans behouden blijft. Heb je snel pluizig haar, dan is een ionen föhn van Philips heel geschikt. De technologie waar de ionen föhn van Philips gebruik van maakt, zorgt ervoor dat het haar niet statisch wordt en er een mooie glans op het haar achterblijft. De Philips Thermoprotect föhn voorkomt oververhitting van het haar. In de Philips Thermoprotect föhn worden ook vaak andere technologieën gecombineerd, zoals de ionen technologie. Zoek je een specifieke kleur, bijvoorbeeld de Philips föhn in zwart? De mogelijkheden hieromtrent zijn eindeloos.

Een Philips haardroger kopen bij wehkamp

Weet jij al exact welk type föhn je zoekt? Bijvoorbeeld de Philips essential care föhn of een Philips föhn in zwart? Maak dan gebruik van de handige zoekfilters die we voor je hebben klaargezet. Selecteer hier je wensen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Je hoeft bij wehkamp nooit lang te wachten tot je je föhn in huis hebt. Plaats je vandaag je bestelling, dan wordt deze morgen al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.