Föhns

35 resultaten
aanbevolen

35 resultaten

Föhns

Je wilt ’s ochtends niet met natte haren de deur uit of je wilt je haren perfect stylen voor een avondje uit. Dan is een föhn voor jou onmisbaar. Wij hebben föhns van BaByliss, Philips, Remington en nog veel merken in diverse soorten voor ieder haartype. Of je nu droog, krullend of dik haar hebt: ons assortiment heeft voor jou de perfecte haarföhn.

Hoe vaak wil je de föhn gebruiken?

Bij föhns is het belangrijk om te kijken naar de frequentie van gebruik. Wanneer je je haar vaak wilt föhnen dan kun je het beste een haardroger aanschaffen met een AC-motor. Föhns met AC-motoren hebben een langere levensduur en drogen jouw haren snel. Wanneer je je haar af en toe wilt föhnen kies dan voor een haardroger met een DC-motor. Deze föhns zijn klein en licht en ook erg handig voor op reis. Een haarföhn met een DC-motor beschermt je haar niet optimaal tegen uitdroging, dit in tegenstelling tot een haarföhn met een AC-motor.

Stylen

Wil je je haar enkel drogen en niet afstylen dan zijn föhns met 1 of 2 temperatuur- en blaasstanden geschikt en is een diffuser niet nodig. Ga je juist voor volume kies dan een föhn met een volumediffuser en meerdere temperatuur- en blaasstanden. Een volumediffuser vergroot het haarvolume en vermindert pluisvorming van het haar tijdens het drogen. Deze föhns zijn dus perfect om jouw haar optimaal te stylen. Vergeet niet voordat je je haar gaat föhnen een haarmousse of haarserum in je haren te doen. Finish jouw haarlook af met een haarspray. Met onze föhns geniet je de hele dag van een perfect kapsel!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.