Philips epilators

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Weg met ongewenste haartjes met hulp van de Philips epilator

Er zijn talloze ontharingsmethodes om die ongewenste haartjes te verwijderen. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren. Het grote voordeel van epileren is dat de haren voor langere tijd verdwijnen. Ook komen de haartjes minder hard, stug en donker terug.

Soorten Philips epilators bij wehkamp

Alle epilators van Philips werken hetzelfde. De ronddraaiende klemmetjes grijpen tijdens het draaien jouw ongewenste haartjes vast en trekken ze met wortel en al uit je huid. Doordat de wortel ook verwijderd wordt, blijven de haartjes veel langer weg. Hoewel de methodiek hetzelfde is, valt er zeker nog wat te kiezen. De Philips Satinelle epilator verwijdert ook al haartjes als ze nog maar 0,5 mm zijn. Het handige ingebouwde lichtje zorgt ervoor dat je geen haartje mist. Ben jij ongeduldig of heb je weinig tijd? De Philips Satin Perfect epilator heeft een extra brede kop waardoor de haartjes nog sneller verdwenen zijn. Met elke beweging van de Philips Satin Perfect epilator verwijder je meer haartjes.

Gebruik een Philips epilator nat en droog

Epileer je je benen graag droog, maar doe je je bikinilijn liever onder de douche? Geen probleem. Met de Philips epilator is nat en droog beide mogelijk. Een speciale Philips epilator die waterdicht is, kan je ook onder de douche of in bad gebruiken. Zo’n Philips epilator die waterdicht is, is toch heel veilig. Er zit namelijk geen snoer aan. Het apparaat werkt op accu. Na gebruik laad je de epilator eenvoudig weer op.

Handig voor onderweg

Als je op vakantie bent, wil je ook genieten van gladde benen en gladde oksels. Je voelt je zekerder als die vervelende haartjes verdwenen zijn. De Philips Satinelle epilator zit in een handig reisetui dat je makkelijk in je koffer stopt. Die bikini kan je gerust aantrekken en dat leuke jurkje ook. Jij mag gezien worden!

Ontdek ook de andere ontharingsmethodes van Philips bij wehkamp

Zoek jij naar een andere ontharingsmethode dan epileren of durf je niet al je lichaamsdelen van haren te ontdoen met een Philips epilator? Geen nood, bij ons vind je ook Philips ladyshaves. Scheer hiermee het haar op je benen, bikinilijn en oksels. IPL is een van de nieuwere ontharingsmethoden die je tegenwoordig heel makkelijk thuis kunt doen met een Philips laser- en lichtontharingsapparaat. Zo hebben wij in onze collectie voor elke ontharingsmethode een Philips apparaat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.