Philips elektrische tandenborstels

We hebben momenteel geen artikelen meer van philips, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Philips tandenborstel voor echt schone tanden

Elektrisch poetsen is vele malen beter dan poetsen met de hand – daar zijn experts het over eens. Een van de geweldige tandenborstels is de Philips elektrische tandenborstel. Houd je tanden schoon, wit en sterk door ze twee- of drie maal daags te verwennen met een grondige poetsbeurt met een tandenborstel van Philips. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van elektrisch poetsen en uit welke tandenborstels je keus hebt.

Waarom elektrisch poetsen?

Vele Philips tandenborstels, waaronder de FlexCare serie en de Philips Sonicare DiamondClean serie, maken per minuut wel 62.000 bewegingen. Dat is met een gewone tandenborstel niet bij te benen! Door de grondige reiniging kunnen oppervlakkige verkleuringen worden verwijderd, waardoor je geniet van een stralend gebit. Ook zal je tandvlees minder snel geïrriteerd raken, omdat het met een elektrische tandenborstel gemakkelijker is een goede poetsmethode te hanteren, zeker als de tandenborstel beschikt over poetsdruksensoren. Het is wel duidelijk dat een elektrische tandenborstel vele malen effectiever is dan een normale tandenborstel.

De verschillende soorten Philips tandenborstels

Philips heeft verschillende elektrische tandenborstelseries gemaakt, maar grofweg zou je elektrische tandenborstels kunnen onderverdelen in twee groepen. Je kunt voor de oscillerende tandenborstel gaan of een Philips Sonicare tandenborstel kopen. De oscillerende of roterende elektrische tandenborstels zijn verreweg het meest bekend. Dat zijn de tandenborstels met een ronde kop die roterende bewegingen maken. Een Philips Sonicare tandenborstel heeft een ovale kop en maakt rechte heen- en weerbewegingen, bijna op dezelfde manier als wanneer je met de hand poetst. Deze elektrische tandenborstel doet dat echter vele malen sneller. Gebruik Philips voor je tanden met Sonicare techniek voor de beste reiniging. Tandplak wordt zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen bereikt en verwijderd. Iedereen krijgt prachtig witte Philips tanden met Sonicare. Sonicare is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de Philips Sonicare in zwart.

Op basis waarvan kies je een tandenborstel?

De belangrijkste overweging die je moet maken wanneer je een Philips tandenborstel wilt kopen, is of je een oscillerende tandenborstel of een Philips Sonicare tandenborstel wilt kopen. Daarna ben je er echter nog niet. Natuurlijk is er de kleurkeuze (ga je voor een Philips Sonicare in zwart of een Sonicare in wit?) en de hoeveelheid opzetborsteltjes die meegeleverd worden. Nog belangrijker zijn de technische eigenschappen. Heeft de tandenborstel een timer? Een poetsdruksensor? Kun je gebruikmaken van een poetsapp? Hoe staat het met de oplaadduur? Overweeg zorgvuldig welke eigenschappen je nuttig of juist overbodig vindt voor je overgaat tot een aankoop.

Welke Philips elektrische tandenborstel kies jij?

Of je nu een Philips oscillerende tandenborstel of een Philips Sonicare tandenborstel kopen gaat; het belangrijkste is dat je twee á drie maal daags poetst en dat je minimaal een half uur wacht na de maaltijd voor je gaat poetsen. Daarnaast kun je een monddouche aanschaffen om de ruimte tussen je tanden goed schoon te krijgen. Let op de eigenschappen van de elektrische tandenborstel en overweeg wat jij belangrijk vindt. Zo vind je in een handomdraai je nieuwe elektrische tandenborstel van Philips!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.