Elektrische tandenborstels

Wie poetst er vandaag de dag nog niet elektrisch? Poetsen met een elektrische tandenborstel is goed voor tanden en tandvlees. Het verwijdert plak beter, masseert het tandvlees en zorgt voor een frisser mondgevoel. Daardoor wordt je gebit veel gezonder, wat bevorderend is voor je volledige gezondheid. En je ziet er mooier uit.

41 resultaten
aanbevolen

41 resultaten

Elektrische tandenborstels

Tanden poetsen doen we allemaal dagelijks. Dat kan met de hand, maar uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat elektrische tandenborstels beter zijn in het verwijderen van tandplak en het voorkomen van gaatjes dan je met je handmatige borstel kunt. Dat is een goede reden om over te stappen, nietwaar? Bij ons vind je tientallen verschillende soorten van topmerken als Oral-B en Philips. De techniek die de diverse modellen toepassen verschillen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor oscillerende-roterende modellen. Die bewegen zowel ronddraaiend als heen-en-weergaand. Sommige varianten bieden ook nog pulserende beweging hierbij, zodat het tandplak zachtjes wordt afgebroken en vervolgens weggepoetst. Andere elektrische tandenborstels werken eigenlijk hetzelfde als handmatige borstels, maar dan op stroom. Die gaan zijwaarts heen en weer. Elektrische tandborstels met TriZone bereiken alle drie zijden van de tand: het tandoppervlak, de ruimte tussen de tanden en de achterkant van de kiezen. Dit staat ook wel bekend als 3D-poetsen. Welk type jouw voorkeur ook heeft, vertrouw op de goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service van wehkamp.nl. Daar staan we om bekend!

Selecteer jouw ideale elektrische tandenborstel

Naast je favoriete merk en de gebruikte techniek kun je ook voorselecteren op basis van het aantal poetsstanden dat er op het apparaat zit. Dat varieert van 1 tot en met 6 standen. Daarnaast kun je nog kiezen voor modellen die al dan niet een timer ingebouwd hebben. Zo weet je zeker dat je poetsbeurt de juiste lengte heeft. Dankzij de eventuele 30-seconden-interval-timer geef je alle vier hoeken van je gebit evenveel aandacht en kom je precies uit op de 2 minuten die je volgens tandartsen zou moeten poetsen voor het optimale resultaat. Zo kies je uit onze elektrische tandenborstels jouw favoriet!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.