Elektrische tandenborstels

Wie poetst er vandaag de dag nog niet elektrisch? Poetsen met een elektrische tandenborstel is goed voor tanden en tandvlees. Het verwijdert plak beter, masseert het tandvlees en zorgt voor een frisser mondgevoel. Daardoor wordt je gebit veel gezonder, wat bevorderend is voor je volledige gezondheid. En je ziet er mooier uit.

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Een gezond gebit met een elektrische tandenborstel

Goed je tanden poetsen doe je met een elektrische tandenborstel. Met deze apparaatjes poets je beter en ze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Bij wehkamp shop je tandenborstels, een opzet voor je tandenborstel en een monddouche.

De voordelen van elektrisch tandenpoetsen

Wist je dat je met het poetsen met een elektrische tandenborstel veel meer tandplak verwijdert? Dat geeft je niet enkel een fris gevoel, maar je voorkomt veelal ook tussentijdse tandartsbezoeken om bijvoorbeeld gaatjes te vullen. Dankzij de vorm van de kop en de roterende beweging die het apparaatje maakt, bereik jij plekjes tijdens het poetsen die normaal gesproken lastig bereikbaar zijn. Daardoor geniet je ook van optimale mondhygiëne achter en tussen je kiezen. Een ander voordeel van de elektrische tandenborstel is het gebruiksgemak. Je hoeft geen poetsbewegingen te maken – dit doet de borstel voor je – en het handvat ligt prettig in de hand. Tegenwoordig hebben deze apparaatjes vaak een ingebouwde timer, waardoor je niet te lang of te kort poetst. Ook hebben veel borstels een poetsdruksensor die je laat weten wanneer je te veel druk zet. Hierdoor poets je nooit te hard en zijn tandvleesproblemen vaak te voorkomen.

Elektrische tandenborstel kopen – waar let je op?

De belangrijkste eigenschap van de elektrische tandenreiniger is het aantal pulsaties en rotaties. Hoe meer pulsaties en rotaties een borstel te bieden heeft, des te schoner wordt je gebit. Heb je gevoelig tandvlees? Dan kies je het beste voor een minder krachtig product. Ook de elektrische tandenborstel voor kinderen is minder krachtig om het gevoelige gebit te beschermen. Als je een borstel zoekt voor je zoon of dochter, dan kies je daarom het beste voor een borstel die speciaal voor kinderen ontworpen is. Veel elektrische borstels hebben extra eigenschappen, waaronder bluetoothverbinding. Met dit soort borstels houd je je poetsprestaties bij en zie je waar ruimte voor verbetering is. Tandenborstels komen in veel verschillende kleuren. Kies voor de stijlvolle zwarte elektrische tandenborstel of ga voor een grijs, wit, blauw of roze exemplaar.

De prijs van de elektrische tandenborstels

De meeste elektrische borstels passen in een prijsvenster van 50 tot 250 euro. Bij wehkamp vind je regelmatig een elektrische tandenborstel in de aanbieding, waardoor je een geweldig product koopt voor een nog betere prijs. Als je een elektrische tandenborstel kopen wilt, houd je daarom het beste onze outlet goed in de gaten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.