Inventum elektrische dekens

aanbevolen

6 resultaten

Comfortabel onder een Inventum elektrische deken

Ben jij een echte koukleum of wordt het in de winter erg koud in je slaapkamer? Dan kun je wel de nodige warmte en ontspanning gebruiken voor je op reis naar dromenland gaat. Met een elektrische deken van Inventum voor je 2 persoons bed geniet je partner ook nog eens mee. Of je nu op zoek bent naar een elektrische deken voor 2 personen of een 1 persoons elektrische deken van Inventum; bij wehkamp vind je een bijzonder ruim aanbod.

Verschillende soorten en maten

De elektrische deken van Inventum is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De elektrische deken van Inventum voor een 2 persoons bed heeft zes warmtestanden en is veilig om gedurende de nacht te gebruiken. Dit is tevens een Inventum elektrische deken met voetenwarmte. Het is lastig om met koude voeten in slaap te vallen. En als je koude voeten hebt, is de rest van je lichaam ook niet warm te krijgen. Daarom is een elektrische deken met warme voetenzone heel erg fijn. Het voordeel van de elektrische dekens van Inventum is dat ze gewassen kunnen worden.

Een Inventum elektrische deken in de aanbieding

Een Inventum elektrische deken in de aanbieding slaapt natuurlijk extra lekker. Bij wehkamp geven we regelmatig aantrekkelijke kortingen voor elektrische dekens weg. Wil je geen deal missen, houd dan zeker het aanbod in de sale in de gaten. Voor nog meer warmte bestel je meteen een warmtekussen mee.

Een Inventum elektrische deken kopen bij wehkamp

Je 2 of 1 persoons elektrische deken van Inventum koop je bij wehkamp in de shop. Gebruik de zoekfilters om snel een keuze te maken of bekijk het aanbod op je gemak. Bestel je de elektrische deken bij wehkamp, dan hoef je niet lang in een koud bed te slapen. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.