Daglichtlampen

Kun jij wel wat extra energie gebruiken? Een daglichtlamp gebruikt de natuurlijke kracht van daglicht om je energieniveau en stemming te verbeteren. Gebruik de daglichtlamp 20 tot 30 minuten per dag en je zult je niet alleen energieker, maar ook actiever en alerter voelen!

Daglichtlampen

Ben jij vaak futloos en moe? Een gebrek aan daglicht kan ervoor zorgen dat je je vermoeid en minder energiek voelt. Wil jij je graag actiever voelen? Dan hebben wij voor jou de daglichtlampen van merken zoals Medisana en Philips. Bestel snel bij ons en kom weer energiek voor de dag.

Wat zijn daglichtlampen?

Een gebrek aan daglicht komt vaak voor, vooral als je een kantoorbaan hebt en weinig buiten komt. Onze daglichtlampen hebben een natuurlijk, wit licht dat hetzelfde effect heeft als daglicht. De daglichtlampen hebben verschillende functies. Zo geven ze meer energie, gaan ze dips en winterdepressies tegen en bevorderen ze je alertheid en stemming. Gebruik de daglichtlamp 20 tot 30 minuten per dag en je zult je fitter en scherper voelen.

Mogelijkheden

De daglichtlampen zijn makkelijk te bedienen en kun je overal makkelijk plaatsen. Heb jij behoefte aan wat extra energie op kantoor? Dan kun je de daglichtlamp makkelijk op je bureau zetten. Wil je graag meer energie als je thuis bent? Misschien vind je het dan fijner om de daglichtlamp op te hangen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.