Bodygroomers

Een stoppelbaardje, perfect getrimd of juist een gladgeschoren gezicht? Of netjes getrimd lichaamshaar? Dan moet je een bodygroomer hebben! Daarmee hou jij alle haargroei helemaal onder controle. Uiteraard vind je bij wehkamp bodygroomers van merken als Philips, Remington en Braun. Bestel vandaag nog, dan ga je binnenkort weer helemaal gestileerd door het leven!

12 resultaten
aanbevolen

12 resultaten

Bodygroomers

Heb jij veel gezichtsbeharing en wil je dit graag mooi in model brengen? Of wil jij ander lichaamshaar graag wegwerken? Dan is een bodygroomer echt iets voor jou. Hiermee kun jij je baard en lichaam perfect trimmen zoals jij het wilt. Of misschien gaat jouw voorkeur wel uit naar een gladgeschoren gezicht. Wij hebben bodygroomers van merken zoals Philips en Remington. Wat je ook zoekt, wij hebben het!

Waarom een bodygroomer?

Een bodygroomer gebruik je voor het gladscheren van je lichaam en om je lichaamshaar makkelijk bij te houden. Het fijne van een bodygroomer is dat het zowel een scheer- als trimfunctie heeft. De scheerfunctie geeft een gladgeschoren resultaat, terwijl de trimfunctie de haartjes niet volledig weghaalt maar trimt. Daarnaast voorkomt de bodytrimmer wondjes of irritatie.

Scheren onder de douche

Heb jij vaak tijdgebrek en wil je graag een bodygroomer die je ook onder de douche kunt gebruiken? Kies dan een die waterbestendig is. Op onze website kun je makkelijk zien welke bodygroomer deze functie heeft en welke niet. Wil jij naast het scheren van je lichaamshaar graag iets gedetailleerder kunnen scheren, bijvoorbeeld als het gaat om neushaar? Kijk dan eens bij ons aanbod aan precisietrimmers. Bestel bij ons jouw ideale bodygroomer, waardoor jij er binnenkort weer super glad uitziet!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.