Medisana bloeddrukmeters

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Meet je bloeddruk met Medisana bloeddrukmeters

Weet jij hoe hoog je bloeddruk is? Wil je je bloeddruk thuis meten? Haal een Medisana polsbloeddrukmeter of een Medisana bovenarm bloeddrukmeter in huis. Zo´n handig meetapparaat komt vast van pas. Een ideale bloeddruk is 120/80 of lager. Ken je de termen bovendruk en onderdruk? Wist je dat je je bloeddruk kunt verlagen door gezond te eten? Bekijk alle meetapparaten in onze online shop en ga voor een Medisana bloeddrukmeter.

Medisana polsbloeddrukmeter: duidelijk en informatief

Laten we de volautomatische Medisana BW 315 als voorbeeld nemen. Eerst bevestig je het meetapparaatje om je pols. Vervolgens start je de meting door op de knop te drukken. De behaalde waarden zijn duidelijk zichtbaar op het grote display. Een kleurenschaal geeft aan of je bloeddruk normaal (groen) is of te hoog (rood). Zo weet jij, volgens de normen van de WHO (World Health Organization), hoe het gesteld staat met je bloeddruk. Heb je last van een onregelmatige hartslag? De Medisana BW 315 geeft je een seintje.

Medisana bovenarm bloeddrukmeter: betrouwbaar en overzichtelijk

De volautomatische Medisana bu510 is een voorbeeld van een bloeddrukmeter die je om je bovenarm plaatst. Ook hier zijn de waarden eenvoudig af te lezen op het display. Bovengenoemde kleurenschaal laat weten of jouw bloeddruk zich in de groene of rode zone bevindt. Een eventuele onregelmatige hartslag wordt doorgegeven. Het apparaatje kan door twee mensen gebruikt worden. Controleer je bloeddruk en voorkom gezondheidsproblemen. Misschien heb je ook interesse in thermometers en personenweegschalen van Medisana?

Bestudeer alle verschillende bloeddrukmeters

Een gezonde bloeddruk is essentieel. Hoe lijkt jou de Medisana Connect bloeddrukmeter PM 100? Deze saturatiemeter meet de zuurstofverzadiging in het bloed en je hartslagfrequentie. Dit apparaatje is lichtgewicht en dus makkelijk mee te nemen in je tas. Geef prioriteit aan je gezondheid en check je bloeddruk met een Medisana bloeddrukmeter. Succes met je online bestelling!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.