Beurer bloeddrukmeters

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Beurer bloeddrukmeter: de vinger aan de pols

Experts geven het advies om jaarlijks je bloeddruk te laten meten wanneer je 40 jaar of ouder bent. Dat kun je natuurlijk bij de huisarts doen, maar met een Beurer bloeddrukmeter doe je het ook net zo gemakkelijk vanuit het comfort van je eigen huis! Wil jij je bloeddruk in de gaten houden, koop dan een handige bloeddrukmeter van Beurer.

Waar op letten wanneer je een bloeddrukmeter koopt?

Er zijn veel verschillende bloeddrukmeters op de markt. Sommige zijn zeer uitgebreid en kun je zelfs koppelen aan je smartphone. Je kunt kiezen voor een Beurer bloeddrukmeter in wit of zwart die eerdere metingen opslaat en zelfs je hartslag kan meten. Daar kun je natuurlijk ook eventueel een losse hartslagmeter voor kopen. Hoe meer opties een bloeddrukmeter je biedt, hoe duurder het is. Overweeg dus goed welke functies je van plan bent te gebruiken voordat je overgaat tot aankoop. Je hebt tot slot de keuze uit een bloeddrukmeter voor je bovenarm of een Beurer bloeddrukmeter voor de pols.

Hoe vaak moet ik mijn bloeddruk meten?

Als jouw bloeddruk 135/85 of lager is, heb je een normale bloeddruk. Een jaarlijkse meting is dan voldoende. Is je bloeddruk hoger? Dan kun je het beste advies inwinnen bij de huisarts. Mocht je een hoge bloeddruk hebben, maar je probeert deze omlaag te brengen, bijvoorbeeld door gezond te eten, dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld maandelijks een meting te doen, zodat je kunt controleren of je nieuwe regime effect heeft.

Hoe breng ik mijn bloeddruk omlaag?

Heb jij je bloeddruk gemeten en was deze hoger dan 135/85? Dan raadpleeg je het beste je huisarts. Daarnaast zijn er veel dingen die je zelf kunt doen om je bloeddruk te verlagen. Eet bijvoorbeeld minder zout, probeer te stoppen met roken, eet gezond en beweeg iedere dag.

Welke bloeddrukmeter kies jij?

We hebben verschillende bloeddrukmeters van Beurer in ons assortiment die je kunnen helpen je bloeddruk in de gaten te houden. Daarnaast kun je bij ons terecht voor hartslagmeters en saturatiemeters van Beurer. Hoe beter je je gezondheid in de gaten houdt, hoe eerder je aan de bel kunt trekken wanneer er iets niet in orde is. Kies voor een Beurer bloeddrukmeter voor de pols of een Beurer bloeddrukmeter voor de bovenarm. Wil je het apparaat met je smartphone kunnen koppelen? Ga dan voor de Beurer bloeddrukmeter met bluetooth.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.