Bloeddrukmeters

Of je je bloeddruk nou uit voorzorg meet of om medische redenen: een bloeddrukmeter in huis hebben is altijd handig. Onze bloeddrukmeters zijn makkelijk in gebruik en erg betrouwbaar. We hebben bloeddrukmeters voor om de bovenarm en pols voor je. Kom ons complete aanbod ontdekken!

15 resultaten
nieuwste collectie

15 resultaten

Bloeddrukmeter

Afspraak bij de dokter maken om je bloeddruk op te meten? Niet nodig, dat kan tegenwoordig ook thuis. Bloeddrukmeters die worden aanbevolen voor thuisgebruik zijn de automatische bovenarm bloeddrukmeters. De bloeddrukmeters van Medisana en Omron zijn gemakkelijk aan te brengen en kunnen door meerdere personen worden gebruikt. Bij volautomatische bloeddrukmeters voor de bovenarm wordt de manchet volledig tot aan de juiste druk opgepompt. Vervolgens wordt hij automatisch ontlucht. De digitale bloeddrukmeters geven automatisch de gemeten waarden aan en kunnen gemiddelden berekenen. Bloeddrukmeters zoals de Omron M6 Comfort IT beschikt bijvoorbeeld over een geavanceerde bloeddrukindicator die door middel van twee kleuren LED's zowel voor de bovendruk als voor de onderdruk kan aangeven of deze goed is (kleur: groen) of niet goed is (kleur: rood). Je hebt bloeddrukmeters met een eigen display, maar je hebt ze ook die je op je iPhone, iPad of iPod kan aansluiten, zoals de Medisana CardioDock II.

Via de gratis VitaDock App kun je vervolgens jouw bloeddruk meten! De gemeten waarden worden veilig opgeslagen op jouw eigen Apple-apparaat en zijn vanuit de VitaDock App gemakkelijk per e-mail te delen met anderen, bijvoorbeeld met de huisarts.Bloeddrukmeters voor de bovenarm komen het dichtst in de buurt van je werkelijke bloeddruk. Tip: neem je gekochte bloeddrukmeter eens mee naar de huisarts zodat hij of zij kan zien welke bloeddrukmeter je hebt aangeschaft.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.