Baardtrimmers

Wil je een netjes getrimd stoppelbaardje? Of juist een strak gestileerde baard of snor? Dat doe je met een speciale baardtrimmer. Of je nu alleen een trimmer zoekt of een variant met scheerapparaat, bij wehkamp vind je wat je zoekt. De meeste baardtrimmers kun je op meerdere lengtes afstellen, zodat jij precies het gewenste effect krijgt.

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Baardtrimmers

Ben je op zoek naar een nieuwe baardtrimmer? Wehkamp heeft baardtrimmers van o.a. Philips, Braun, Babyliss en Remington. Een getrimde baard is niet alleen mooi, het is ook erg prettig als je normaal van scheren uitslag krijgt.

Wat kun je ermee?

Met een baardtrimmer kun je je stoppelbaard, sikje of volle baard onderhouden. Regelmatig wordt een baardtrimmer gecombineerd met een scheerapparaat. Bij sommige scheerapparaten kan je de kop verwisselen voor een opzetstuk voor het trimmen van de baard. Wanneer je graag mooie strakke lijnen wilt creëren of sommige delen van je gezicht glad wilt scheren, kan je wisselen van opzetstuk om gladscheren en kortscheren te combineren en de baard naar jouw behoefte te stylen.

De juiste baardtrimmer: waar moet je op letten?

Bij de keuze van de juiste baardtrimmer is het belangrijk om te letten op: de mogelijkheden om op verschillende hoogtes te kunnen scheren, de verschillende opzetstukken die beschikbaar zijn of verstelbaarheid van de tondeuse. In sommige gevallen zit er ook al een oor- of neustrimmer in het apparaat. Let ook op de mogelijkheden voor het onderhoud van de trimmer, kan je deze eenvoudige uitspoelen of zitten er accessoires bij om de trimmer te reinigen. Een aantal baardtrimmers in het assortiment is waterdicht, deze zijn geschikt voor onder de douche en eenvoudig te reinigen. Per baardtrimmer staat in de specificaties aangegeven of deze waterdicht is.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.