Aromatherapieën

Aromatherapie is een samenstelling van aroma en therapie. Therapie met geuren dus. Aromatherapie helpt vooral goed bij klachten als spanningen, angst en slapeloosheid. Wij hebben aromatische oliën voor je, maar ook diffusers en vernevelaars om de olie te verspreiden. Kom van je klachten af met aromatherapie! Ontdek ons totale aanbod online.

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Aromatherapie

Je hebt vast wel eens gehoord van aromatherapie. Het betekent letterlijk therapie met geuren. De geuren plaats je in een vernevelaar, zodat je kamer heerlijk gaat ruiken. Aromatherapie verlicht onder andere stress en lichamelijke kwaaltjes. Wij hebben verschillende aromatische oliën en aroma vernevelaars van merken zoals Medisana en Beurer, zodat jij op een natuurlijke manier van je klachten af kunt komen.

Hoe werkt aromatherapie?

Aromatherapie is goed voor de gezondheid en helpt bij aandoeningen en klachten van het lichaam, zoals wondjes, stress, spierpijn en slapeloosheid. Dit wordt gedaan aan de hand van essentiële oliën. De geuren van deze oliën zorgen dat het natuurlijke evenwicht van je lichaam hersteld wordt. Dit komt doordat alleen de schadelijke bacteriën in je lichaam uitgeschakeld worden. Aromatherapie is op verschillende manieren te gebruiken. Zo zijn er verstuivers, verdampers, kaarsen, massage-oliën en orale druppels.

Aanbod aan aromatherapie

Ben je nieuwsgierig geworden naar aromatherapie en wil je het graag eens proberen? Wij hebben verschillende aromatische oliën in de aanbieding van de merken Medisane en Beurer. Je kunt kiezen uit geuren zoals mint, citronella, sinaasappel en eucalyptus. Hierdoor zit er altijd een aangename geur voor jou bij. Naast verschillende oliën hebben we ook verschillende aroma vernevelaars, waar de olie in kan worden gedaan. De vernevelaars verspreiden de aangename geur door je kamer heen en verbeteren het luchtklimaat.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.