15 maart 2022

Nieuw bij Wehkamp: bruidscollectie

Nieuw bij Wehkamp: bruidscollectie
Ook lancering kledingassortiment bruiloftsgasten en kinderen

Zwolle, 15 maart 2022.
Aanstaande bruidsparen kunnen sinds vandaag bij Wehkamp terecht voor hun huwelijksoutfit en bijbehorende accessoires. Bruiden kunnen kiezen uit verschillende betaalbare bruidsjurken die speciaal zijn geselecteerd door de stylistes van Wehkamp. De prijzen van de trouwjurken liggen tussen de 79,99 en 249,99 euro. Voor de bruidegom is er een bijpassend assortiment. Ook biedt Wehkamp een uitgebreid fashion-assortiment voor bruiloftsgasten.

Toename bruiloften verwacht
Met de lancering van de nieuwe bruidscollecties speelt Wehkamp in op het dagelijkse leven van gezinnen en daar hoort ook trouwen bij. Wehkamp wil het aankomende bruidsparen nog makkelijker maken door mooie en betaalbare outfits aan te bieden. Ook verwacht Wehkamp met de nieuwe collectie in te spelen op een toename aan bruiloften omdat veel bruiloften zijn uitgesteld als gevolg van de coronapandemie.

Inspirerende trouwcollecties
Wehkamp vindt dat bij de mooiste dag de mooiste kleding hoort. Daarom kunnen bruidsparen uit een breed, inspirerend en betaalbaar assortiment kiezen; van traditioneel tot casual met bijpassende accessoires zoals lingerie, schoenen en sieraden. Een groot deel van de collectie is verkrijgbaar in de maten XS tot 6XL. Om bruidsparen en hun gasten te helpen de juiste outfit te vinden, kunnen zij terecht op www.wehkamp.nl/inspiratie/fashion/trouwdag voor inspiratie.

Op dinsdagavond 15 maart vanaf 20:00 uur gaat Wehkamp live @Wehkamp op Instagram waarbij een groot gedeelte van de collectie wordt getoond. Ook worden er vragen van kijkers beantwoord en stylingtips gegeven. De gehele bruidscollectie is inmiddels live op Wehkamp.nl. 


Bijlagen en downloads

B0DA64C0-FCD6-4336-AEED-1B7EF1BA1B51.jpeg
Download bestand