24 november 2021

WE Fashion Curve collectie bij Wehkamp

We Fashion Curve Collectie bij Wehkamp

 

Zwolle, november 2021 – WE Fashion lanceert een stijlvolle collectie, waarvan een gedeelte beschikbaar in maat 44 t/m 52, onder de noemer ‘We Fashion Curve’. De collectie is geschikt voor elke vrouw en sluit dan ook perfect aan bij de doelgroep van Wehkamp. De komende weken zijn de ‘WE Fashion Curve’-items exclusief bij Wehkamp verkrijgbaar.

“De 'WE Fashion Curve'-items zijn echt een aanvulling op ons huidige assortiment van WE Fashion en sluiten goed aan op onze doelgroep. We zijn daarom erg blij dat we de succesvolle WE-items, die zich perfect lenen voor vrouwen met prachtige rondingen, ook in maat 44 t/m 52 kunnen aanbieden”, aldus Francis Brookhuis van Wehkamp.

Style has no size 

In eerdere collecties voegde WE Fashion al de maten 2XL (44) en 3XL (46) toe. Dit is nu uitgebreid t/m maat 52. De WE Fashion Curve collectie bestaat uit blazers, denims, pakken, tops en jurken. Het merk laat zien dat stijl niet maatgebonden is. Wehkamp biedt mode voor iedereen en sluit zich daarom aan bij het uitgangspunt van de collectie; elke vrouw kan er ongeacht maat, lengte of figuur goed uitzien in de WE Fashion Curve items.