21 december 2018

60% van de Nederlandse vrouwen krijgt niet altijd wat ze wil voor kerst

 

Niet blij met je kerstcadeau? Je bent niet de enige. Uit een poll* van Wehkamp blijkt dat 60% van de Nederlandse vrouwen wel eens een kerstcadeau heeft gekregen dat ze niet wilde. Wehkamp heeft dit jaar voor al deze vrouwen een oplossing; De Grote Wisseltruck. Meteen na kerst, op vrijdag 28 december, geeft Wehkamp vrouwen voor één keer de kans om hun kerstcadeau-missers, hoe goedbedoeld ook, gratis in te wisselen voor iets waar ze wél op zitten te wachten. De ingeleverde cadeaus worden geschonken aan de Voedselbank.

In de poll werden verschillende cadeau-missers genoemd, variërend van een dieetboek ‘om vol frisse moed het nieuwe jaar in te gaan’ tot koffie voor de fervente theedrinker. Wehkamp weet waar vrouwen wel blij van worden en wat zij zelf het liefste bestellen. Daarom rijdt de online shop met De Grote Wisseltruck door Nederland om de cadeaus gratis om te ruilen, bij welke winkel ze ook gekocht zijn. De Grote Wisseltruck komt met een selectie van de populairste kerstcadeaus van Wehkamp, waarbij gekozen kan worden uit de categorieën beauty, fashion en living. De cadeaus worden overhandigd door Kim Kötter (voormalig Miss Universe Nederland en bekend van verschillende televisieprogramma’s). Donderdag 27 december maakt Wehkamp via social media bekend waar De Grote Wisseltruck te vinden is op 28 december.

Voedselbank

Het om te ruilen cadeau mag niet gebruikt zijn en zit bij voorkeur in de originele verpakking. Denk hierbij aan ovenwanten, pannen, een stofzuiger, badslippers of een koffiemok. Want wat voor de één een misser is, is voor de ander een schot in de roos. Daarom schenkt Wehkamp de ingeleverde cadeaus aan de Voedselbank.

*Online poll met ruim 2.000 deelnemers